Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Αλβανό και Τσιλιμπάρη

Χωρίς Αλβανό και Τσιλιμπάρη
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 - 14:02

Με τον Φοίβο Συκεών κοντράρεται ο Ολυμπιακός το Σάββατο στις 17:00 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα χάντμπολ. Το ματς γίνεται για τη 14η αγωνιστική και οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για να πάρουν ψυχολογία ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο Ρέντη την ερχόμενη Τετάρτη.

Τα προβλήματα για τον Γιώργο Ζαραβίνα είναι δύο. Πρόκειται για τους Αλβανό και Τσιλιμπάρη, αλλά το καλό είναι πως επιστρέφουν οι Λιόλιος και Παπαδόπουλος.

Δηλώσεις για τον αγώνα, έκανε στο osfp.gr ο τεχνικός της ομάδας, που είπε τα εξής. «Προς το παρόν αφήνουμε πίσω μας την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου, ήταν μια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και τίποτα παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια είτε εύκολα είτε δύσκολα να τα κάνουμε εύκολα και να κερδίζουμε πράγματα. Κόντρα στον Φοίβο θα αγωνιστούμε με την ίδια σοβαρότητα και στόχο να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη».

Αναλυτικά η αποστολή

Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Σανίκης, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Λιόλιος, Τζηράς, Χάλαρης, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Παπαδόπουλος, Τσακνής.

Διαβάστε επίσης

Εκκίνηση του «You 're Hope»

Εκκίνηση του «You 're Hope»

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος «You 're Hope».