Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο κόσμος είναι κάθε φορά και περισσότερος»

«Ο κόσμος είναι κάθε φορά και περισσότερος»
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 - 12:45

ΑΕΚ στο Κύπελλο και ΑΕΚ και στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, που την αντιμετωπίζει στο Ρέντη την Τετάρτη στις 17:15 (ΕΡΤ2). Οι Πειραιώτες, μετά την πρόκρισή τους, αντιμετωπίζουν τους «κιτρινόμαυρους», με τον Γιώργο Ζαραβίνα να μιλάει στο osfp.gr και να σημειώνει σχετικά.

«Θεωρώ ότι και τα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ για διαφορετικούς λόγους είναι πάρα πολύ σημαντικά. Σεβόμαστε πάρα πολύ την ομάδα της ΑΕΚ αλλά και τους εαυτούς μας πάνω από όλα για να έχουμε τον παραμικρό εφησυχασμό. Στο πρώτο ματς ξέρουμε τα λάθη που κάναμε και αυτά θα διορθώσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη νοοτροπία που χτίζεται στην ομάδα και θα αποδειχτεί από το πάθος και τη συγκέντρωση και στα εξήντα λεπτά του αγώνα. Ο κόσμος είναι κάθε φορά και περισσότερος και είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μας και σε αυτό το παιχνίδι ώστε να συνεχίζουμε τα θετικά αποτελέσματα».

*Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

Δώδεκα τα μετάλλια

Δώδεκα τα μετάλλια

Με δώδεκα μετάλλια κατάφεραν να επιστρέψουν στον Πειραιά οι αθλητές του Ολυμπιακού.

«Δίκαιο αποτέλεσμα το σημερινό»

«Δίκαιο αποτέλεσμα το σημερινό»

Ο Αλέξης Αλβανός, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ, τόνισε στις δηλώσεις του ότι το συγκεκριμένο ματς ήταν αρκετά διαφορετικό από αυτό των δύο ομάδων πριν από μερικές ημέρες για το Κύπελλο Ελλάδας.

«Φανταστείτε πόσους αθλητές θα βγάζαμε με δικό μας κλειστό γυμναστήριο και κολυμβητήριο»

«Φανταστείτε πόσους αθλητές θα βγάζαμε με δικό μας κλειστό γυμναστήριο και κολυμβητήριο»

Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μανώλης Τσιρογιάννης, μίλησε στη «Μεγάλη μου Αγάπη» και εξήγησε ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

«Ο Ολυμπιακός είναι πρότυπο πολυαθλητικού συλλόγου»

«Ο Ολυμπιακός είναι πρότυπο πολυαθλητικού συλλόγου»

Ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πολυαθλητικών Συλλόγων και αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής Λάτσιο, Φεντερίκο Εϊτσμπεργκ, μίλησε στη «Μεγάλη μου Αγάπη» και αναφέρθηκε στην επαγγελματική δουλειά που κάνουν όλοι στον Ολυμπιακό.