Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τις κούπες η «Μεγάλη μου Αγάπη»

Με τις κούπες η «Μεγάλη μου Αγάπη»
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 - 21:48

Μια ακόμα εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «Μεγάλη μου Αγάπη», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (19/03), στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας του Πειραιά.

Εκεί φιλοξενήθηκαν ο Γιάννης Σγουρόπουλος, η Μαρία Χριστοφοράκη και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Χριστοφοράκης και αναφέρθηκαν στη διαδρομή που οδήγηση την πανηγυρική κατάκτηση των εφετινών πανελληνίων πρωταθλημάτων του αθλήματος, τόσο στους Άνδρες, όσο και στις Γυναίκες.

Στη διάρκεια της εκπομπής, μίλησε και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, όπου αναφέρθηκε στη σημαντική αναμέτρηση της Τετάρτης (21/03) κόντρα στη Σουργκούτ στο Ρέντη.

Στη διάρκεια της εκπομπής έγινε έκπληξη στην αρχηγό της ομάδας πόλο των γυναικών, Φιλιώ Μανωλιουδάκη για τα γενέθλιά της, ενώ ευχές δόθηκαν και στον επικεφαλής προπονητή του κολυμβητικού τμήματος Νίκο Γέμελο, ο οποίος επίσης έχει στις 19/03, τα γενέθλιά του.

Παράλληλα, όπως κάθε εβδομάδα μεταδόθηκαν νέα και ρεπορτάζ από όλες τις ομάδες και τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, χρηστικές πληροφορίες για τους φιλάθλους και τα μέλη του Συλλόγου και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους μέσω γραπτών μηνυμάτων στο OSFP TV και στα social media της εκπομπής.

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής είναι κάθε Δευτέρα (17:00 – 19:00) η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, τα μέλη του γραφείου Τύπου του συλλόγου, Κώστας Δελεχάς και Σταύρος Ζαζάνης κι ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

*Στο επισυναπτόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε και να ακούσετε την εκπομπή της Δευτέρας 19 Μαρτίου 2018.

Διαβάστε επίσης