Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας»

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας»
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 16:34

Ένα πολύ σημαντικό ματς έχει μπροστά της η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία χρειάζεται τη νίκη κόντρα στον Δούκα, ώστε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ζητώντας από τον κόσμο των Πειραιωτών να βρίσκεται στο πλευρό τους, ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη και να κατακτήσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε:

«Ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος, κόντρα στο Δούκα και είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε τους βαθμούς της νίκης για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας μέχρι το τέλος. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας δώσει ώθηση ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Για να παραμείνει στην κορυφή

Για να παραμείνει στην κορυφή

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (14/04) τον Δούκα στο Ρέντη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

«Σφραγίζει» την πρώτη θέση

«Σφραγίζει» την πρώτη θέση

Τον Δούκα στο Ρέντη αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική της Handball Premier.