Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο τελικός είναι το Σάββατο»

«Ο τελικός είναι το Σάββατο»
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 - 06:02

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή, πήρε αυτό που ήθελε στον τρίτο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, έκανε το 2-1 στη σειρά και πλέον θα τα δώσει όλα στο ΟΑΚΑ προκειμένου να πάρει και πάλι εκείνος το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό ακριβώς τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ρέντη, ο Γιώργος Ζαραβίνας.

«Κάναμε κάποιες αλλαγές προσώπων και είναι φυσιολογικό να βρίσκουμε όλο και καλύτερο ρυθμό με τα παιχνίδια. Με τέτοια παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε τώρα στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι να μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από όλη την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Με υπομονή και περισσότερο συγκέντρωση στις συγκεκριμένες συνθήκες.

Η ομάδα που παίζει καλύτερα στην άμυνα είναι και αυτή που έχει το προβάδισμα. Πάντα γίνεται αυτό. Και αυτό είναι το ζητούμενο. Καμία ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει καμία ομάδα όταν δεν έχει το σχέδιό της γιατί αν κάτι δεν πάει καλά μετά θα υπάρχει πρόβλημα.

Η άμυνά μας ήταν εξαιρετική. Ειδικά σε ένα τέτοιο ματς που ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Για εμένα το επόμενο ματς είναι τελικός. Αν κερδίσουμε θα έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Τέτοια παιχνίδια δεν γίνονται χωρίς άγχος. Απλά το άγχος πρέπει να το έχεις μέχρι να σφυρίξει την έναρξη ο διαιτητής», ανέφερε σχετικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης