Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν «μασάει» η Απλαντή!

Δεν «μασάει» η Απλαντή!
Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018 - 17:42

Κόκκινο «βάφτηκε» την Παρασκευή το βάθρο των 400μ. ελεύθερο Γυναικών, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλίμου. Και αυτό, διότι και τα τρία μετάλλια τα κατέκτησαν αθλήτριες του Ολυμπιακού!

Όπως έγραψε το gavros.gr την Παρασκευή, πρώτη αναδείχθηκε η Κέλλυ Αραούζου με 4:18.09, δεύτερη η Ηλέκτρα Λεμπλ με 4:18.30 και τρίτη η Στυλιανή Απλαντή με 4:22.30.

Το εντυπωσιακό είναι, ότι η Απλαντή κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο παρότι κολυμπούσε με έντονους πόνους λόγω σκωληκοειδίτιδας! Η αθλήτρια του Θρύλου «έσφιξε» τα δόντια, τελείωσε την κούρσα και ανταμείφθηκε όχι μόνο με το χάλκινο μετάλλιο, αλλά και με ατομικό ρεκόρ!

Μετά την απονομή των μεταλλίων, έφυγε γρήγορα για το νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο παρέμεινε στο νοσοκομείο, ενώ πλέον, είναι ήδη καλύτερα.

Πραγματικά, άξια συγχαρητηρίων!

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Νέο χρυσό για Χρήστου

Νέο χρυσό για Χρήστου

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού πήρε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στο ΕθνικόΠρωτάθλημα παίρνοντας την πρώτη θέση στα 50μ. ύπτιο με χρόνο 00:25.55.

Ο απολογισμός της δεύτερης ημέρας

Ο απολογισμός της δεύτερης ημέρας

Το Σάββατο (30/06) ο Ολυμπιακός κατέκτησε 13 μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κολύμβησης εκ των οποίων 7 χρυσά, 2 ασημένια και 4 χάλκινα.