Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον τελικό ο τεράστιος Τσιτσιπάς! (vid)

Στον τελικό ο τεράστιος Τσιτσιπάς! (vid)
Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 - 01:04

Τεράστια επιτυχία για τον Στέφανο Τσιτσιπά! Ο νεαρός τενίστας προκρίθηκε στον τελικό του Rogers Cup στο Τορόντο, καθώς νίκησε με 2-1 σετ (7-6, 6-4, 6-7) τον Κέβιν Αντερσον στον ημιτελικό!

Για πρώτη φορά στην καριέρα του πέρασε σε τελικό Masters 1000, διεκδικώντας τρόπαιο που έχουν κερδίσει τα κορυφαία ονόματα διαχρονικά. Και όλα αυτά, ενώ την Κυριακή γίνεται 20 ετών! Είναι αδιανόητο αυτό που κατάφερε!

Μάλιστα, ο Ελληνας πρωταθλητής απέκλεισε για τέταρτη συνεχόμενη φορά τενίστα από το Top-10 του κόσμου, στο εν λόγω τουρνουά, κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα! Πρώτα, κέρδισε τον Ντόμινικ Τιμ (Nο.8), μετά τον τεράστιο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο.10), ακολούθως τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο.3) και τώρα, τον Άντερσον (Νο.6).

Ο Στέφανος δεν παραδόθηκε σε κανένα από τα «μεγαθήρια» του τένις και από εδώ και πέρα, θα βρίσκεται τουλάχιστον στο Νο.15 στην παγκόσμιο κατάταξη! Πραγματικά, δεν μπορεί να το πιστέψει ούτε ο ίδιος ούτε ολόκληρη γη!

Όσον αφορά τον τελικό, τη Δευτέρα τα ξημερώματα (3:00), ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ημιτελικού, δηλαδή έναν εκ των σπουδαίων Ράφα Ναδάλ και Κάρεν Χατσάνοβ.

Τι τα καταφέρει, τι όχι, το μέλλον είναι όλο δικό του…

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης