Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ρουμανία η Κωνσταντακοπούλου

Στην Ρουμανία η Κωνσταντακοπούλου
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 - 00:50

Στην Ρουμανία και στο Βουκουρέστι βρίσκεται η πρωταθλήτρια του τμήματος ξιφασκίας του Ολυμπιακού, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου, μαζί με τον προπονητή Γιώργο Τσουρούτα.

Η νεαρή πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει σε διεθνές καμπ προπόνησης με την Ρουμανική εθνική ομάδα και σε λίγες ημέρες (03/02) θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με στόχο ένα καλό πλασάρισμα και συλλογή βαθμών για το επερχόμενο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Κωνσταντακοπούλου συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μόεντλινγκ στην Αυστρία. Σε σύνολο 149 συμμετοχών, η Κωνσταντακοπούλου είχε απολογισμό τρεις νίκες και τρεις ήττες στον όμιλό της και πλασαρίστηκε στις καλύτερες 96 αθλήτριες! Στη συνέχεια στην κλήρωση του νοκ-άουτ αγώνα, για την πρόκριση στις «64» βρήκε στον δρόμο της την Γαλλίδα Βάλα, την οποία και κέρδισε με 15-9. Έπειτα, κληρώθηκε με το Νο.4 της κατάταξης την Ιταλίδα Ντελ Σαλ, από την οποία ηττήθηκε με 15-10.

Διαβάστε επίσης

Ημέρα αναχωρήσεων...

Ημέρα αναχωρήσεων...

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού «πετάει» σήμερα, Τρίτη (29/01) το πρωί για την Βουλγαρία, ενώ το απόγευμα το χάντμπολ Ανδρών για τη Θεσσαλονίκη.