Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η διοίκηση είναι δίπλα σε ότι χρειαστούμε»

«Η διοίκηση είναι δίπλα σε ότι χρειαστούμε»
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 - 00:23

Στο μοναδικό ρεκόρ που τρέχει στο κλειστό στίβο, αλλά και στην κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Τσιάμης σε δηλώσεις του. Ο τριπλουνίστας του Θρύλου βρέθηκε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «Μεγάλη μου Αγάπη» και, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η στήριξη που παίρνουν οι αθλητές του Ολυμπιακού από τη διοίκηση είναι μεγάλη. Αναλυτικά, ο Τσιάμης μίλησε...

Για το μοναδικό του ρεκόρ: «Δεν μετράω τα ρεκόρ, δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου. Κοιτάω να κάνω το καλύτερο στους αγώνες και να κερδίζω. Είναι σημαντική η διάρκεια και η σταθερότητα. Η επίδοση μου δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Ο αγωνιστικός χώρος του ΣΕΦ δεν βοηθάει τις καλές επιδόσεις. Τώρα έχω το Βαλκανικό πρωτάθλημα ώστε να πιάσω το όριο για το ευρωπαϊκό της Γλασκόβης».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλουμε και εμείς με την παρουσία μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό. Όταν έρθει το αποτέλεσμα και ατομικά αλλά και συλλογικά είναι διπλή ευτυχία. Ο Ολυμπιακός σε όλα τα τμήματα είναι πολύ δυνατός και σε δύσκολες εποχές στηρίζει τους αθλητές του. Η διοίκηση είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε για να φτάσουμε τους στόχους μας, γεγονός πολύ σημαντικό για εμάς».

Για την επίτευξη μεγάλων επιδόσεων στον κλειστό στίβο και το όριο για το ευρωπαϊκό της Γλασκόβης: «Το 16,50μ. για κλειστό στίβο δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Αν υπήρχε το γήπεδο της Παιανίας θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα. Είναι μεγάλη ιδιαιτερότητα στον κλειστό στίβο η έλλειψη γηπέδων. Σε άλλες συνθήκες κάνουμε προπόνηση και σε άλλες αγωνιζόμαστε. Θέλει πολύ καλή προετοιμασία και πλέον πολλοί αθλητές δεν δίνουν πολύ βάση στον κλειστό. Είναι και μικρή η περίοδος διάρκειας του. Οι περισσότεροι οργανώνονται και φτιάχνουν το πρόγραμμα τους με στόχο να είναι απόλυτα φορμαρισμένοι στον ανοιχτό στίβο».

Για τους στόχους του: «Πάντα στόχος είναι το καλύτερο δυνατό. Δεν σκέφτομαι τα ρεκόρ και τα σερί. Υγεία να έχουμε και να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Αυτό είναι το σημαντικό. Αγωνιστικά ακολουθεί το Βαλκανικό πρωτάθλημα, όπου γίνεται στην Κωνσταντινούπολη, σε καλό στάδιο και μπορούν να γίνουν καλές επιδόσεις. Θέλω να πιάσω το όριο και να βρεθώ στο ευρωπαϊκό. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπως σε κάθε αγώνα».

Για τους αθλητές που ξεχωρίζει: «Τον Έντουαρτς έβλεπα από ξένους και τον Ζαλαγγίτη από Έλληνες! Δεν είχα ινδάλματα αλλά κοίταζα τον τρόπο που πηδούσαν και τους παρατηρούσα. Είναι ωραίο να βλέπεις στίβο. Τα οριζόντια άλματα και τα σπριντ είναι πολύ θεαματικά και παρακολουθώ γενικά αγώνες! Αν δεν έκανα στίβο, μπορεί να έκανα μπάσκετ».

Διαβάστε επίσης

«Νιώθω ασφάλεια στον Ολυμπιακό»

«Νιώθω ασφάλεια στον Ολυμπιακό»

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς βρέθηκε στη «Μεγάλη μου Αγάπη» και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου...