ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Νιώθω ασφάλεια στον Ολυμπιακό»

«Νιώθω ασφάλεια στον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 - 01:13

Στο στούντιο της «Μεγάλης μου αγάπης» βρέθηκε ο Παναγιώτης Τριβυζάς! Ο σπρίντερ του Ολυμπιακού μίλησε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Θρύλου και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, αλλά και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης το οποίο έρχεται. Και όχι μόνο. Αναλυτικά, ο Τριβυζάς μίλησε...

Για την παρουσία του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα: «Πάντα το νέκταρ της επιτυχίας είναι το πιο γλυκό. Για να έρθει όμως μια επιτυχία απαιτούνται πολλές ώρες δουλειάς! Υπάρχουν εντάσεις και δυσκολίες και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος! Ήμουν σε καλή κατάσταση και ήθελα να κάνω ένα μεγάλο ρεκόρ στα 200μ. του κλειστού, αλλά τα 50 μέτρα τα τελευταία δεν ήταν όπως θα ήθελα. Είμαι ικανοποιημένος από την συνολική παρουσία. Υπήρχε συναγωνισμός, ήθελα να κάνω καλές κούρσες και από αύριο μπαίνουμε ξανά στην δυνατή προπόνηση με στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Γλασκόβη».

Για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης: «Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Είναι μια μεγάλη διοργάνωση. Θα είναι επιτυχία να κάνω ένα ατομικό ρεκόρ στα 60μ. Δεν είναι 60άρης αλλά με βοηθάει γενικά να κάνω μικρά κομμάτια περισσότερο για τον ανοιχτό στίβο, καθώς είμαι 100άρης και 200άρης. Στα 60μ. αλλάζουν πολλά, αυτός που θα φύγει πολύ δυνατά στην εκκίνηση θα καθαρίσει και την κούρσα. Δεν υπάρχει χρόνος να βελτιώσεις πολλά μέσα στα 60μ. Δεν είναι το αγώνισμα μου αλλά το κυνηγάω και είμαι ευχαριστημένος από την εξέλιξη μου».

Για τις διαδοχικές νίκες στα 200μ.: «Θέλω να σπάσω το ρεκόρ του Τσιάμη και να δημιουργήσω το δικό μου στα 200μ. Ο Δημήτρης είναι πολύ μεγάλος αθλητής! Κοιτάω όμως πάνω από όλα να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό, αυτό είναι το σημαντικό, τα ρεκόρ αν έρθουν ήρθαν, δεν γίνονται αυτοσκοπός».

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Το ΣΕΦ είχε περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά. Το θέλουμε αυτό και μας ικανοποιεί πάρα πολύ. Η φωνή του κόσμου είναι η έξτρα ώθηση. Ο Ελληνικός κλασσικός αθλητισμός έχει φέρει πολλές επιτυχίες σε όλα τα αγωνίσματα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τους στόχους του: «Θέλω να είμαι υγιείς, να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του προπονητή μου. Θέλω να κάνω ατομικό ρεκόρ στα 200μ. και στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στην Ντόχα. Επίσης, υπάρχει ο στόχος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ομάδων και φυσικά όλες οι εγχώριες διοργανώσεις».

Για την στήριξη του Ολυμπιακού: «Ο σύλλογος μας είναι πάντα στο πλευρό μας! Νιώθεις ασφάλεια στον Ολυμπιακό για ότι χρειαστείς καθώς ξέρεις ότι όταν σου πουν θα σου δώσουν κάτι θα το κάνουν και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς! Όταν υπάρχουν άνθρωποι που σε στηρίζουν το ελάχιστο που έχεις να κάνεις είναι να τους το ανταποδώσεις! Ευχαριστούμε πάντα τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τη συνεχή στήριξη».

Διαβάστε επίσης