Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες»

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες»
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - 01:00

Για την εκδήλωση «Αθλητισμός και Άτομα με Νοητική Υστέρηση», που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Ρέντη από τον Ολυμπιακό, μίλησαν οι Μανώλης Τσιρογιάννης, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, Αντώνης Βουρδέρης και Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής ακαδημιών του Ερασιτέχνη Θρύλου δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται σήμερα εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες! Είναι πολύ σημαντικό μέσα από τον αθλητισμό να εντάξουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους και όλες αυτές τις ομάδες στην κοινωνία, να μπορούμε να βοηθήσουμε και να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και πάνω από όλα χαρά για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας χρειάζονται».

Από την πλευρά του, ο κόουτς της ομάδας βόλεϊ Γυναικών των «ερυθρόλευκων» είπε: «Μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο γήπεδο μας, για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η οικογένεια του Ολυμπιακού στέκεται δίπλα τους, τους δείχνει ότι είναι και αυτοί μέρος της οικογένειας μας και της κοινωνίας! Είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε ο καθένας με τον τρόπο του σε αυτό».

Ο βοηθός προπονητή ομάδας βόλεϊ Ανδρών των Πειραιωτών τόνισε: «Είναι στιγμές που απολαμβάνουμε και εμείς οι ίδιοι, να δείχνουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο η πίεση των παιχνιδιών για τα Κύπελλα και τα πρωταθλήματα. Είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι, έχουμε ευαισθησίες και χαιρόμαστε να βλέπουμε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη, να έρχονται κοντά μας και να περνάνε καλά. Τα γήπεδα δεν είναι μόνο για επαγγελματίες, είναι για όλους».

Τέλος, ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να στηρίξουμε αυτή την δράση του συλλόγου μας! Είναι πολύ σημαντικό για έναν οργανισμό όπως ο Ολυμπιακός να πραγματοποιεί τέτοιες πρωτοβουλίες που προσφέρουν χαρά στους συνανθρώπους μας και είμαστε περήφανοι που ως μέλη αυτής της οικογένειας μετέχουμε και εμείς σε τέτοιου είδους δράσεις».

Διαβάστε επίσης

«Η ανάπτυξη μιας περιοχής έχει άμεση σχέση με την πρόοδο του αθλητισμού»

«Η ανάπτυξη μιας περιοχής έχει άμεση σχέση με την πρόοδο του αθλητισμού»

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μίλησε στο gavros.gr για την αδιάκοπη προσφορά του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου και τον Πειραιά που πρέπει να είναι πάντα πρωταγωνιστής.