Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη στο Ειδικό Σχολείο Περάματος

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη στο Ειδικό Σχολείο Περάματος
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 20:21

Δίπλα στα παιδιά βρίσκεται η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, που βρέθηκε στο Ειδικό Σχολείο Περάματος, όπου πρόσφερε πασχαλινά δώρα τόσο στα παιδιά όσο και στο προσωπικό, μοιράζοντας χαμόγελα.

«Η ημέρα αυτή με γέμισε με στιγμές χαράς. Επισκέφτηκα το Ειδικό Σχολείο Περάματος όπου προσέφερα πασχαλινά δώρα στα παιδιά και το προσωπικό με τους κ. Σιδηρόπουλο Νίκο, τον κ. Μπάκα Σταύρο και τον κ. Φούσκα Στέφανο.

Οι πασχαλινές εκδηλώσεις είναι μια ακόμη πολύ όμορφη αφορμή για να είμαστε κοντά στα παιδιά, τα όποια μας υποδέχτηκαν με την πιο ζεστή αγκαλιά και τα πιο μεγάλα χαμόγελα τους. Όταν τα παιδιά χαμογελάνε, χαμογελάμε και εμείς».

Διαβάστε επίσης

Στην ελίτ της Ευρώπης!

Στην ελίτ της Ευρώπης!

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει όχι μόνο να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά να παραμείνει εκεί, σημειώνοντας από το 2012 έως σήμερα τεράστιες επιτυχίες, έχοντας συμμετοχή σε τουλάχιστον έναν ευρωπαϊκό τελικό ανά χρονιά. Και έπεται και ακόμη λαμπρότερη συνέχεια!

Δεν σταματά να βοηθά! (vid)

Δεν σταματά να βοηθά! (vid)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, όπως κάνει εδώ και 5 χρόνια στα πλαίσια του «Μη σταματάς να βοηθάς», συνεχίζει την φιλανθρωπική του δράση.

Ερασιτέχνης παγκόσμιο φαινόμενο με τη «σφραγίδα» του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ερασιτέχνης παγκόσμιο φαινόμενο με τη «σφραγίδα» του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Με την τεράστια προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη και τη στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ, με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί σε 14 τελικούς Ευρώπης από το 2014 και έπειτα!