Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ερασιτέχνης παγκόσμιο φαινόμενο με τη «σφραγίδα» του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ερασιτέχνης παγκόσμιο φαινόμενο με τη «σφραγίδα» του Βαγγέλη Μαρινάκη!
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 22:25

Μόνο… είδηση δεν αποτελεί, πλέον, ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη. Και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς και με κάθε τρόπο. Πόσω δε μάλλον από τις αμέτρητες επιτυχίες του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη! Με τελευταία αυτή της ομάδας πόλο Γυναικών, που προκρίθηκε πανάξια και θριαμβευτικά στον τελικό της LEN Euroleague.

Ο κορυφαίος Ερασιτέχνης του κόσμου συνεχίζει να γράφει ιστορία. Με «χρυσά» γράμματα! Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, έχει γιγαντωθεί τόσο πολύ, που «σαρώνει» τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μόνο την περσινή σεζόν κατέκτησε 27 τρόπαια, μεταξύ των οποίων δύο ευρωπαϊκα! Κάτι που τα... λέει όλα. Παγκόσμιο φαινόμενο!

Με την τεράστια προσφορά του ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη, την προεδρία του «Στρατηγού» Μιχάλη Κουντούρη και τη στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ, με την Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει γίνει πρότυπο για τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι από το 2014 και έπειτα, τα τμήματα του «ερυθρόλευκου» Ερασιτέχνη έχουν δώσει το «παρών» σε 14 ευρωπαϊκούς τελικούς! Ενώ έχουν κατακτήσει πέντε ευρωπαϊκά τρόπαια και συγκεκριμένα, τρία στο πόλο Γυναικών, ένα στο πόλο Ανδρών και ένα στο βόλεϊ Γυναικών.

Ποια άλλη ομάδα έχει αγωνιστεί σε 14 ευρωπαϊκούς τελικούς τα τελευταία έξι περίπου χρόνια;

Συνολικά, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει πάρει μέρος σε 25 τελικούς Ευρώπης, οι 14 εκ των οποίων είναι από το 2014. Κάτι που αποδεικνύει περίτρανα, ότι οι ομάδες του Ερασιτέχνη «εκτοξεύτηκαν» τα τελευταία χρόνια, με την αδιάκοπη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη! Του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών, που αποτελεί τον εγγυητή των επιτυχιών του Θρύλου.

Ένα είναι το σίγουρο. Ότι ο Ερασιτέχνης και, γενικότερα, όλος ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να «πετά» όσο έχει τη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη…

Διαβάστε επίσης

Δεν σταματά να βοηθά! (vid)

Δεν σταματά να βοηθά! (vid)

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, όπως κάνει εδώ και 5 χρόνια στα πλαίσια του «Μη σταματάς να βοηθάς», συνεχίζει την φιλανθρωπική του δράση.