Ντουντούκα
Απόψε δείχνεις τι εστί Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τσακώνονται και μεταξύ τους!

Τσακώνονται και μεταξύ τους!
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 - 19:31

Στα άκρα βρίσκονται, πλέον, οι σχέσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού με την διοίκηση του Ερασιτέχνη. Το τελευταίο «χτύπημα» έχει να κάνει με το γεγονός, ότι φίλαθλοι των «πράσινων» μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο ματς της ομάδας μπάσκετ Γυναικών, κόντρα στην αντίστοιχη του Σπόρτινγκ, στις 26/1. Κάτι που, φυσικά, δεν γίνεται για πρώτη φορά. Είναι, άλλωστε, γνωστή η... πρακτική του «ντου».

Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία «κράζει» την συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας! Ενώ κάνει αναφορά, ότι αν ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, θα πάρει την ομάδα και θα φύγει και δεν θα αγωνιστεί...

Πραγματικά, απίθανα πράγματα. Μια... ωραία οικογένεια!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είναι ένας Σύλλογος με Αρχές, Αξίες και Ιστορία 112 ετών. Παραμένοντας πιστοί σε όλα αυτά αλλά και συνεπείς στα πιστεύω μας δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω σε γεγονότα που προσβάλλουν τον Σύλλογο και προάγουν μεθόδους που αμαυρώνουν την Ιστορία του.

Την Κυριακή 26/1 στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ γυναικών με τον Σπόρτιγκ, 50 άτομα εισέβαλλαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια μην υπολογίζοντας τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου που βρίσκονταν στην είσοδο του ‘’Παύλος Γιαννακόπουλος’’.

Κατόπιν τούτου δηλώνουμε ρητά πως την επόμενη φορά που θα λάβει χώρα ανάλογο περιστατικό σε οποιοδήποτε γήπεδο που αγωνίζεται τμήμα του Συλλόγου μας, αυτό δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απέχθειας σε αυτές τις μη Παναθηναϊκές τακτικές και συμπεριφορές».

TAGS

Διαβάστε επίσης

Στις Βρυξέλλες για το Erasmus+ ο Ολυμπιακός!

Στις Βρυξέλλες για το Erasmus+ ο Ολυμπιακός!

Αντιπροσωπεία του Θρύλου αναχώρησε την Τρίτη (28/1) το πρωί με προορισμό τις Βρυξέλλες, για να παραστεί στην ετήσια Γενική Συνέλευση της EMCA και την ενημερωτική Ημερίδα για τον αθλητισμό...