Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το καθήκον μας εμείς!

Το καθήκον μας εμείς!
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 - 12:52

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Καραϊσκάκη, για το πρώτο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Θρύλος, μία ομάδα με στόχο πάντοτε μπροστά του. Ένας Σύλλογος φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα, τα οποία θέλει ΠΑΝΤΑ να υλοποιεί και να κατακτά. Και για αυτό δεν σταματά ποτέ… Και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, μπορεί να κάνει τα ΠΑΝΤΑ!

Πρέπει, όμως και ο κόσμος να συνεχίσει να κάνει το καθήκον του! Όπως κάνει πάντοτε. ΑΥΤΗ είναι η ουσία! Με Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου, δίπλα στη Μεγάλη του Αγάπη…

Θυμίζουμε:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους Φιλάθλους και τα Μέλη του, ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης της Κάρτας Μέλους και της Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2021-2022.

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

- Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

- Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ

Διαβάστε επίσης