Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο μίτινγκ της Καρλσρούης ο Καραλής

Στο μίτινγκ της Καρλσρούης ο Καραλής
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 15:31

Ο Εμμανουήλ Καραλής επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Παρασκευή (28/01) στο μίτινγκ της Καρλσρούης, το οποίο ανήκει στη σειρά Gold του Indoor Tour της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Ο αθλητής του Θρύλου, 5 μήνες μετά τη κατάκτηση της τέταρτης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θέλει να μπει με το δεξί στο νέο έτος και να πραγματοποιήσει μεγάλα άλματα, ώστε να ανοίξει τον δρόμο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Στο μίτινγκ της Καρλσρούης θα υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός καθώς θα είναι παρόντες τόσο ο χρυσός ολυμπιονίκης του Τόκιο Μόντο Ντουπλάντις, όσο και ο χάλκινος στο Παγκόσμιο του 2019, Πιοτρ Λίσεκ, αλλά και ο Αμερικανός Λάιτφουτ με ρεκόρ 6,00 μ. στον κλειστό στίβο.

Το ατομικό ρεκόρ του Καραλή είναι στα 5.80μ. και το έχει πετύχει δύο φορές, μία στους Ολυμπιακούς του Τόκιο όσο και μία στο Παγκόσμιο κλειστού του 2018 και του έδωσε την πέμπτη θέση στη διοργάνωση.

Το μίτινγκ θα μεταδοθεί σε livestreaming μετάδοση. Το επί κοντώ των ανδρών θα ξεκινήσει στις 20.05 και το τριπλούν των ανδρών στις 21.54.

Διαβάστε επίσης