Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 - 11:16

Αποχαιρέτησε πρόωρα του Αυστραλιανό Open η Μαρία Σάκκαρη, η οποία δεν κατάφερε να συνεχίσει, χάνοντας τον 4ο γύρο του τουρνουά. Ήττα-αποκλεισμός για την Ελληνίδα τενίστρια, από την Τζέσικα Πεγκούλα, με 2-0 σετ (6-7, 3-6). Η ΓΑΥΡΙΝΑ Μαρία Σάκκαρη έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και έχασε το ματς σε μία ώρα και τριάντα πέντε λεπτά. Με 25 αβίαστα λάθη έδωσε τη δυνατότητα στην Αμερικανίδα να πάρει και προβάδισμα, αλλά και ψυχολογία και δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους Τύπου η εμφανώς απογοητευμένη Μαρία Σάκκαρη:

«Ήταν απογοητευτική εμφάνιση. Οι συνθήκες ήταν πολύ γρήγορες, η Τζέσικα έπαιζε πολύ γρήγορα, δεν είχα τις απαντήσεις. Προσπάθησα το καλύτερό μου, αλλά το παιχνίδι μου δεν ήταν καν κοντά, ήταν κάπου στο 60-70%. Ήταν απλά απογοητευτικό. Και ακόμα είναι», δήλωσε αρχικά.

Σε ερώτηση που της έγινε για τις συνθήκες του γηπέδου είπε: «Το βρήκα πιο γρήγορο, δεν ξέρω αν ήταν, αλλά έτσι μου φάνηκε. Υπήρχαν επίσης πολλές μύγες και πολύ χώμα από χθες το βράδυ. Αυτό πάντα κάνει το court πιο γρήγορo. Με εξέπληξε. Ίσως προσπάθησαν να το καθαρίσουν αλλά δεν υπήρχε χρόνος.

Φυσικά και η ζέστη το έκανε πιο γρήγορο από τον προηγούμενο αγώνα μου στο Margaret (Court Arena), που ήταν νύχτα. Ήταν ξεκάθαρο πάντως πως η Τζέσικα ένιωθε πολύ πιο άνετα από εμένα, νομίζω πως λατρεύει τις γρήγορες επιφάνειες. Εγώ απλά δεν έπαιζα καλά, ήμουν και λίγο άτυχη, θα προσπαθήσω να μην απογοητευτώ πολύ και να συνεχίσω τη δουλειά».

Για το αν την ικανοποιεί η πορεία μέχρι τον τέταρτο γύρο: «Δεν είμαι ικανοποιημένη, όχι. Έχω άλλες βλέψεις για τον εαυτό μου και με φαντάζομαι ακόμα πιο μακριά σε ένα τέτοιο τουρνουά. Ξέρω ότι το αξίζω και ότι μπορώ να το καταφέρω».

Διαβάστε επίσης