Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η… προοπτική του Βοτανικού!

Η… προοπτική του Βοτανικού!
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 - 13:06

Ιστορική μέρα διαβάζουμε σε κάθε γωνιά του ίντερνετ, ότι ξημέρωσε για τον Παναθηναϊκό, αφού περίπου 4.000 φίλοι των πράσινων θα ψηφίσουν για το Βοτανικό. Αυτές οι αναμφίβολα, λίγες… ψυχές των πράσινων οπαδών κρατούν τις τύχες του συλλόγου στα χέρια τους και από το αποτέλεσμα που θα δώσει η κάλπη, θα διαμορφωθεί το μέλλον του Παναθηναϊκού για τα επόμενα χρόνια.

Αλλά επειδή πάντα πρέπει να παρακολουθείς τις εξελίξεις στα αντίπαλα στρατόπεδα, πάμε να εξετάσουμε τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό, ενδεχόμενη μετακόμιση του Παναθηναϊκού από τα γήπεδα στρούγκες που αγωνίζεται τώρα, στις Δημοτικές Εγκαταστάσεις του Ελαιώνα, γκρεμίζοντας παράλληλα τη Λεωφόρο.

Σε επίπεδο Ερασιτέχνη θα δούμε αφού η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού στεγάζεται στο ομορφότερο γήπεδο της χώρας. Εφόσον λοιπόν ο ΠΑΟ, φύγει από τα γήπεδα-στρούγκες αυτή θα είναι μια εξέλιξη που θα εξυπηρετήσει τους «ερυθρόλευκους» σε πολλά επίπεδα.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις, γύρω από το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού και βλέπει το πως διαμορφώνεται η κατάσταση, γύρω από την πιθανή οριστική απόφαση για τον Βοτανικό, η οποία θα σημάνει ορισμένες σημαντικές εξελίξεις. Και όχι μόνο σε επίπεδο Παναθηναϊκού, φυσικά…

Εφόσον ο Βοτανικός «κλείσει» και προχωρήσει, ο Ολυμπιακός θα είναι σε εγρήγορση… Και θα κινηθεί άμεσα, δυναμικά. Αφενός ο Παναθηναϊκός θα φύγει από τα γήπεδα-στρούγκες, στα οποία παίζουν τα ερασιτεχνικά τμήματά του. Αφετέρου, μία τέτοια μετακίνηση βολεύει τον Ολυμπιακό και σε άλλο επίπεδο…

Αν δηλαδή εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση, ο Βοτανικός, ο Ολυμπιακός θα έχει πλέον τη δυνατότητα να κινηθεί πολύ πιο δυναμικά και αποφασιστικά, για να πάρει και εκείνος ό,τι δικαιούται, σε σχέση με τα πολλά περισσότερα που παίρνουν οι «απέναντι». Σε σχέση με το τι… χαρίζεται στους «απέναντι», για να το πούμε πιο σωστά.

Μία άλλη παράμετρος είναι ότι η «καραμέλα» των… εγκαταστάσεων θα λιώσει οριστικά. Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικές του εγκαταστάσεις, ωστόσο παραμένει ο Νο1 εκπρόσωπος του ελληνικού αθλητισμού στην Ευρώπη, εδώ και χρόνια. Και σε αυτή τη βάση θα στηριχθεί, όταν πλέον θα βγει πιο δυνατά μπροστά, για να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται!

Για να βάλει στην ατζέντα του, αλλά και της πολιτείας, το θέμα των εγκαταστάσεων που ΠΡΕΠΕΙ να έχει ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Σύλλογος της χώρας.

Και ξέρετε, όταν θα έρθει η ώρα, κατά την οποία η Διοίκηση του Ολυμπιακού θα παραθέτει τις δικές της συνεντεύξεις Τύπου, για εγκαταστάσεις του Συλλόγου, οι οποίες θα προαναγγέλλονται, δεν θα βγάλει προς τα έξω την εικόνα που βγάζει ο Τάκης Μαλακατές. Ενός ανθρώπου που… απλά υπάρχει στα πάνελ, αν και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ενός ανθρώπου, ο οποίος στις 49 από τις 50 ερωτήσεις, τις οποίες δέχεται, σηκώνει τους ώμους, χαμηλώνει το βλέμμα κα κοιτάει το πάτωμα, χωρίς να έχει απαντήσεις στα ερωτήματα που του κάνει ο κόσμος.

Λες και το μόνο που μετράει είναι να εμφανίζεται στις φωτογραφίες και στα βίντεο. Λες το μόνο που μετράει είναι η… υστεροφημία, το «επί των ημερών μου…».

Για να μην αναφέρουμε και τον σαφή και ξεκάθαρο ρόλο του, στην ιστορία…

Δικαίωμα του να λέει ό,τι θέλει και καλά κάνει να τίθεται υπέρ του «ΝΑΙ» έστω και τόσο μονόπλευρα, αλλά να μην… δουλευόμαστε. Βάσει των συμφωνιών που έχει κάνει με το παρεάκι της «λάσπης» στον πoρτοκαλί βόθρο των καταδικασμένων συκοφαντών, τον οποίο έχει πάρει… αγκαζέ εδώ και καιρό, έκανε σαφείς τις προθέσεις του, τους στόχους, τους οποίους εξυπηρετεί και την υπηρεσία στην οποία βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης