Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Πλάνο για τίτλους και ανάδειξη ταλέντου

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Πλάνο για τίτλους και ανάδειξη ταλέντου
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 12:44

Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά, σε όσες κινήσεις έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός, στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ερασιτέχνης δείχνει να μην αφήνει τίποτα στην τύχη του. Δείχνει να έχει ένα σχέδιο. Ένα σχέδιο, το οποίο μαρτυρά τη διάθεση του Συλλόγου να φτιάξει και τη νέα σεζόν πρωταθληματικά τμήματα, αλλά και όχι μόνο. Όλες οι κινήσεις, σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, «φωνάζουν» ότι ο Σύλλογος έχει πλάνο. Με βάση το οποίο δουλεύει. Ένα πλάνο για τίτλους, αλλά και για την ανάδειξη ταλέντου.

Πέραν των μεγάλων ονομάτων, τα οποία η Διοίκηση του Ερασιτέχνη έντυσε στα ‘ερυθρόλευκα’, για τη νέα σεζόν, προσέθεσε στο δυναμικό των ομάδων της και αρκετό ταλέντο. Νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, τόσο στο βόλεϊ, όσο και στο πόλο, ή στο χάντμπολ, αλλά και στο μπάσκετ Γυναικών. Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα, μέσα από τα πρωταθληματικά του τμήματα, να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες και παίκτριες, να αναπτύξουν το ταλέντο τους και να βγάλουν στην πισίνα, στο τάραφλεξ, στο παρκέ, αυτά που μπορούν να κάνουν.

Ο Θρύλος δεν κοιτάζει μόνο το τώρα. Μεθοδικά και με πλάνο, συνεχίζει να δουλεύει εντατικά, καθημερινά, για να μπορέσει να κερδίσει ακόμη περισσότερους τίτλους τη νέα σεζόν. Αλλά όχι μόνο αυτό. Να κερδίσει ακόμη περισσότερους αθλητές, στο μέλλον και να συνεχίσει, με εκείνους στα ρόστερ του, να κατακτά την κορυφή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης