Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασύλληπτο: 100ός τίτλος με Μαρινάκη και Κουντούρη στον Ερασιτέχνη και 10ος ευρωπαϊκός!

Ασύλληπτο: 100ός τίτλος με Μαρινάκη και Κουντούρη στον Ερασιτέχνη και 10ος ευρωπαϊκός!
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 - 21:33

Σαρωτικός και πρωταγωνιστής παντού είναι ο Ολυμπιακός! Και οι κούπες είναι αμέτρητες, μιας και απόψε σήκωσε άλλη μία. Άλλη μία ερυθρόλευκη βραδιά, άλλη μία ιστορική βραδιά.

Το τμήμα Πόλο Γυναικών νίκησε 11-4 τον Εθνικό στον σημερινό τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και αυτό ήταν το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο του τμήματος. Ασύλληπτο.

Ασύλληπτο, όμως, είναι και αυτό που έχει πετύχει συνολικά ως τώρα η τωρινή διοίκηση στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, υπό την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη και την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη!

Μιλάμε για ασύλληπτα νούμερα που όλοι οι άλλοι μπορούν μόνο να ονειρευτούν. Εμείς, όμως, είμαστε τυχεροί γιατί τα ζούμε!

Το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ αποτελεί τον 100ό τίτλο της διοίκησης Κουντούρη. Όλα αυτά τα χρόνια, με την πολύτιμη στήριξη και προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη. 100 τίτλους σε αυτά τα 12 χρόνια! Όχι 99, αλλά 100, όπως επιβεβαιώνει και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός! 100 τίτλοι και 10 ευρωπαϊκά!! Νούμερα ασύλληπτα. Απλησίαστα. Που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί!

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει πάρει...

25 κούπες στο Πόλο Ανδρών.
22 στο Πόλο Γυναικών.
18 στο Βόλεϊ Γυναικών.
18 στο Βόλεϊ Ανδρών.
11 στο Μπάσκετ Γυναικών.
6 στο Χάντμπολ.

Αυτοί είναι οι 100 τίτλοι της διοίκησης του Ερασιτέχνη, υπό την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη και με την στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μόνο ο Θρύλος αυτά. ΜΟΝΟ!

Διαβάστε επίσης