Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θύρα 7: Κίνηση ανθρωπιάς στο Βόλο και δυναμικό «παρών» στο Ρέντη!

Θύρα 7: Κίνηση ανθρωπιάς στο Βόλο και δυναμικό «παρών» στο Ρέντη!
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 - 22:30

Κίνηση ανθρωπιάς από τη Θύρα 7! Οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου καλούν τους ΓΑΥΡΟΥΣ που θα βρεθούν στο Βόλο για τον αγώνα των Πειραιωτών, να στηρίξουν τους πολίτες της πόλης, οι οποίοι πέρασαν μία πολύ σκληρή δοκιμασία το προηγούμενο διάστημα, λόγω των φυσικών καταστροφών.

Μάλιστα, η Θύρα 7 κάλεσε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αγώνα της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με την ισχυρή Ροζελάρε στο Champions League!

Στην ανακοίνωσή της η Θύρα 7 αναφέρει:

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Βόλο να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ την ομάδα μας στο δρόμο για το 48ο πρωτάθλημα!
Αυτή την φορά θα συνδυάσουμε την εκδρομή, με την συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας,τους πολίτες του Βόλου,που πέρασαν μια πολύ σκληρή δοκιμασία με τις φυσικές καταστροφές το προηγούμενο διάστημα!
Πάμε όλοι από νωρίς στον Βόλο, ενισχύουμε οικονομικά τα τοπικά μαγαζιά,δίνουμε μια μικρή αλλά συμβολική οικονομική ανάσα στην τοπική κοινωνία της πόλης!
Υ.Γ Της Κυριακής όμως προηγείται η Τετάρτη! Η ομάδα του βόλεϊ αντρών,ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ της Ελλάδας και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ευρώπης Ολυμπιακός,παίζει στο κλειστό του Ρέντη στις 19:00,με την Ροζελάρε! Όλοι εκεί να βοηθήσουμε την ομάδα μας να πάρει την νίκη, στην επιστροφή της στα σαλόνια του Τσάμπιονς λιγκ!

Διαβάστε επίσης