Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στόχος μας το πρωτάθλημα»

«Στόχος μας το πρωτάθλημα»
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 19:50

Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη (28/3) το μεσημέρι, στην αίθουσα πινγκ πονγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας η συνέντευξη Τύπου των πλέι οφ της Α1 Γυναικών. Το «παρών» στο ΣΕΦ έδωσαν, από πλευράς Ολυμπιακού, ο προπονητής Γιώργος Χριστοφοράκης και η Μαρία Χριστοφοράκη, οι οποίοι μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το Σάββατο (30/3).

Το Σάββατο στις 15:00, τα κορίτσια του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν τον ΑΣ Πέρα στο ΣΕΦ, στον ημιτελικό των πλέι οφ της Α1, με στόχο την πρόκριση στον τελικό, λίγη ώρα μετά (17:30), με τον νικητή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Οι δηλώσεις

Γιώργος Χριστοφοράκης: «Χαίρομαι που βρισκόμαστε όλες μαζί οι ομάδες, ώστε να μιλήσουμε για τα πλέι οφ. Εύχομαι να γίνουν ωραίοι και σπουδαίοι αγώνες και να κερδίσει ο καλύτερος. Το επίπεδο στις Γυναίκες είναι πολύ υψηλό επίπεδο και συμπληρώνω, ότι κι εμείς τώρα, θα έχουμε κοντά μας δύο πολύ καλές ξένες παίκτριες, με περγαμηνές στο εξωτερικό και είναι σημαντικό να έρθει ο κόσμος στο ΣΕΦ, να τις δει από κοντά. Για αυτό το Σαββατοκύριακο, επιλέξαμε να έρθει η Πεσότσκα και η Φεν και από τις Ελληνίδες θα έχουμε την Παπαδημητρίου και τη Χριστοφοράκη. Όπως είπαν και τα κορίτσια, τα τρία κορυφαία σωματεία έχουμε σταθεί πολύ καλά απέναντι στο κοινό του αθλήματος. Ο χώρος είναι ευγενής και δεν χρειάζεται φανατισμούς. Για τον Ολυμπιακό να πω ότι μολονότι παίζουμε σε χώρο μέσα στον Πειραιά, δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό και δεν έχει πειράξει άνθρωπο στη διάρκεια των πρωταθλημάτων κι έτσι, σε καλό κλίμα, θέλουμε να συνεχιστεί η κατάσταση».

Μαρία Χριστοφοράκη: «Στον Ολυμπιακό, προφανώς, δείξαμε στην κανονική διάρκεια ότι είμαστε ξεκάθαρο φαβορί. Διαθέτουμε μεγάλες ξένες παίκτριες, αλλά τα πλέι οφ το αναιρούν όλο αυτό και αρχίζουμε πάλι από το μηδέν. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και βέβαια ο στόχος είναι ο τίτλος. Από την άποψη του αθλητή και όχι των ομάδων, πρέπει να πω, ότι δεν μπορεί να γίνονται όλα τα ματς μέσα σε τέσσερις ώρες. Δεν είναι υπέρ των αθλητριών το πρόγραμμα των αγώνων και το να γίνονται διαδοχικά οι ημιτελικοί και οι αγώνες για τις θέσεις 1-2 και 3-4, θα έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό οργανωτικά».

Διαβάστε επίσης