Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ερασιτέχνης Ολυμπακός: Ένα τριήμερο μας, όλη σας η ζωή!

Ερασιτέχνης Ολυμπακός: Ένα τριήμερο μας, όλη σας η ζωή!
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 00:02

Ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους κορυφαίους στον πλανήτη. Και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς! Κάτι που αποδείχθηκε για άλλη μία φορά το τριήμερο που... έφυγε (23-25/3).

Άλλη μία φορά που ο Θρύλος έδειξε ότι είναι παντού και πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να μιλάει με πράξεις και όχι με απλά λόγια. Κάθε ημέρα αποδεικνύει ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Οι αντίπαλοί του είναι... μίλια πίσω και όταν θα μιλάνε για Ολυμπιακό θα πρέπει να σέβονται.

Οι κούπες του Θρύλου αμέτρητες, σε όλα τα σπορ (εκτός ποδόσφαιρο). Οι χαρές που μας προσφέρει ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος, άπειρες. Άλλο ένα τριήμερο που όλοι προσκύνησαν τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς, για αυτούς, θα το κάνουν για πολλά χρόνια ακόμα, διότι το DNA του πρωταθλητή θα κυλάει για πάντα στις φλέβες των «ερυθρόλευκων».

Ένα τριήμερο μας στον Ερασιτέχνη, όλη σας η ζωή. Το λέμε και το εννοούμε. Όχι με απλά λόγια, αλλά με πράξεις. Για ακόμα μία φορά ο Θρύλος πανηγύρισε νίκες στα βασικά αθλήματα και όχι σε κάτι esports, ράγκμπι, κρίκετ, κέρλινγκ...

Aναλυτικά:

Σάββατο (23/3)

Πόλο Γυναικών| LEN CHAMPIONS LEAGUE: Ολυμπιακός-Μεντιτεράνι 21-7

Βόλεϊ Γυναικών | VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ολυμπιακός – ΑΟ Θήρας 3-0 σετ

Χάντμπολ| EHF EUROPEAN CUP: Ολυμπιακός-Κρκα 31-26

Κυριακή (24/3)

Μπάσκετ Γυναικών | Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ελευθερία Μοσχάτου-Ολυμπιακός 49-73

Δευτέρα (25/3)

::¨Βόλεϊ Ανδρών | VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ: Ολυμπιακός-Μίλωνας 3-0 σετ

Πέντε ματς έδωσε ο Θρύλος, πέντε ματς κέρδισε στον Ερασιτέχνη, χωρίς ποδόσφαιρο και μπάσκετ Ανδρών! Ας το καταλάβουν καλά ότι δεν μας βλέπουν καν...

Διαβάστε επίσης

«Στόχος μας το πρωτάθλημα»

«Στόχος μας το πρωτάθλημα»

Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη (28/3) το μεσημέρι, στην αίθουσα πινγκ πονγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας η συνέντευξη Τύπου των πλέι οφ της Α1 Γυναικών.