Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καθυστέρηση στον σχεδιασμό

Καθυστέρηση στον σχεδιασμό
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011 - 02:52

Η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης- και άρα των εκλογών- στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για τα μέσα Ιουνίου συνεπάγεται καθυστέρηση στον σχεδιασμό των τμημάτων για την επόμενη περίοδο.

Τα τμήματα βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, που πρόσμεναν άμεση εξέλιξη και αλλαγές στη διοίκηση του Συνδέσμου, θα είναι αναγκασμένα να βιώσουν ακόμα μία καθυστέρηση, από τη στιγμή που οι υποχρεώσεις τους έχουν τελειώσει, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους αθλητές του στίβου, που έχουν λαμβάνειν αρκετούς μήνες, ενώ σε δύο εβδομάδες αρχίζει η περίοδος του ανοικτού.

Στον Ερασιτέχνη επέλεξαν να περιμένουν να τελειώσει η σεζόν και στο πόλο Ανδρών, δηλαδή να εξαντληθεί και το πρώτο δεκαήμερο του Ιούνη.

Αυτό σημαίνει ότι τα ζητήματα που έχουν ενσκήψει τώρα θα «παγώσουν» και θα παραπεμφθούν στις καλένδες, αυτό δημιουργεί ανασφάλεια.

Από την άλλη μεριά, οι διοικούντες τω Σύνδεσμω είχαν βάλει «σημάδι» τη 16η Μαΐου, αλλά δεν γινόταν να τελειώσουν όλες τις εκκρεμότητες που είχαν μέχρι τη Δευτέρα και έτσι οι εκλογές οδηγήθηκαν σε αναβολή.

Διαβάστε επίσης

Δυνατός ο Παπαθανασίου

Δυνατός ο Παπαθανασίου

Παπαθανασίου και Δραγούτσης διέπρεψαν την πρώτη μέρα της διεθνούς ρεγκάτα στη Λάγκο Ντι Γκάρντα, για την κατηγορία Star.

«Μας στερούν το δικαίωμα στο όνειρο»

«Μας στερούν το δικαίωμα στο όνειρο»

Η ανακοίνωση από την Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ για αναστολή των πρωταθλημάτων όλων των αθλημάτων και των συμμετοχών σε διεθνής οργανώσεις, λόγω έλλειψης χρημάτων, προκάλεσε απερίγραπτη απογοήτευση...

Μία νέα... Παλιά Λέσχη

Μία νέα... Παλιά Λέσχη

Η Παλιά Λέσχη άνοιξε τις πύλες της, μετά από 3,5 χρόνια, για να φιλοξενήσει το ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.