Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι μόνο η αρχή»

«Είναι μόνο η αρχή»
Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 - 01:25

Την ακλόνητη πίστη του ότι στο μέλλον θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες μετά το επίτευγμα του Απόστολου Χρήστου, εξέφρασε ο Νίκος Γέμελος.

Ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο νεαρός αθλητής έχει πολύ δρόμο μπροστά του και ότι ακόμη βρισκόμαστε απλά στην αρχή:

«Είναι μεγάλο ταλέντο και αυτές τις επιδόσεις τις περιμέναμε. Περιμένουμε όμως ακόμη περισσότερα γιατί όλα όσα βλέπουμε τώρα είναι απλώς η αρχή», ήτν η αρχική τοποθέτηση του Νίκου Γέμελου, για να προσθέσει:

«Ναι ο Έλληνας την έχει την κολύμβηση στο αίμα του. Και την προσπάθεια την έχει. Και αυτό φαίνεται και από την καθημερινότητα. Όταν έχεις ένα τέτοιο αθλητή σε αυτή την ηλικία τότε ναι έχεις περιουσία. Είναι πολλά παιδιά που έχουν δυνατότητες. Θα βγάλουμε και άλλα παιδιά. Το θέμα είναι η διάρκεια και ο χρόνος. Έχουμε κι έναν Γιαννιώτη που μέχρι τα 34 κολυμπάει ακόμη και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Ο Αποστόλης θα σας αναγκάσει και άλλες φορές να τον βγάλετε στον «αέρα» μετά από επιτυχίες».

Διαβάστε επίσης

Στη σκιά των γιγάντων

Στη σκιά των γιγάντων

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο πιο υποτιμημένος τενίστας της γενιάς του και αυτό τον κάνει ξεχωριστό.

Το πάλεψε ο Παπαθανασίου

Το πάλεψε ο Παπαθανασίου

Ο Ιστιοπλόος Αιμίλιος Παπαθανασίου του Ολυμπιακού κατέλαβε την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας που διεξήχθη στην Ιταλία.