Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Αραμπί vs Γκάμα στο ντέρμπι κορυφής του «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Ελ Αραμπί vs Γκάμα στο ντέρμπι κορυφής του «Κλεάνθης Βικελίδης»!
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 - 10:59

Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής του 'Κ. Βικελίδης'. Οι γηπεδούχοι με 6 νίκες και 1 ισοπαλία σε 7 ματς μοιράζονται την 1η θέση της βαθμολογίας με τους 'ερυθρόλευκους', που έχουν το ίδιο ακριβώς ρεκόρ. Οι τέσσερις τελευταίες νίκες του Άρη στη διοργάνωση είναι συνεχόμενες και με το ίδιο σκορ, το αγαπημένο του 1-0. Από τέσσερις σερί νίκες έρχεται στο ματς και ο Ολυμπιακός, που επίσης δεν έχει δεχτεί γκολ, ενώ παρουσιάζει το καλύτερο παθητικό στην κατηγορία, επιτρέποντας μόλις 1 φορά την παραβίαση της εστίας του!

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Θα έχουν και στη Θεσσαλονίκη οι άμυνες τον πρώτο λόγο; Θα συνεχίσουν και οι δύο ομάδες την αήττητη πορεία τους; Η winmasters διαθέτει όλες τις απαντήσεις στα πιθανά σενάρια του ντέρμπι, όπως μεταφράζονται στην πληθώρα στοιχηματικών επιλογών που προσφέρει στους παίκτες της, στις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις της αγοράς!

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Ο Μπρούνο Γκάμα με 4 τέρματα μέχρι στιγμής είναι η βασική πηγή του γκολ για τον Άρη, τη στιγμή που στον Ολυμπιακό είναι ξανά διαθέσιμος ο αρχισκόρερ Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με 5 γκολ στη φετινή διοργάνωση μέχρι στιγμής. Από την αποτελεσματικότητα των δύο παικτών αναμένεται να κριθούν πολλά στη μάχη των πρωτοπόρων. Τόσο για τον Πορτογάλο, όσο και για τον Μαροκινό, υπάρχουν στοιχηματικές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις!

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Θα σκοράρει πρώτος, τελευταίος ή οποιαδήποτε στιγμή του ματς ο Γκάμα; Μπορεί να πετύχει ένα, δύο ή και περισσότερα τέρματα στην αναμέτρηση ο Ελ Αραμπί; Η έμπνευση ανήκει στον καθένα και οι κορυφαίες αποδόσεις στη winmasters! Στο ντέρμπι που μπορεί να σπάσει το αήττητο των δύο ομάδων και να στείλει έναν εκ των Άρη ή Ολυμπιακού να απολαμβάνει μόνος του τη μοναξιά της κορυφής...

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης