Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος για ακόμα ένα «χουνέρι» ο Θρύλος

Έτοιμος για ακόμα ένα «χουνέρι» ο Θρύλος
Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 - 10:18

«Καλώς τα παιδιά», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του ζευγαριού του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, μετά το περσινό… χουνέρι. Οι πρωταθλητές ζουν και αναπνέουν για τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας κλειδώσει τον τίτλο στην Super League (+16 από Άρη, ΑΕΚ).

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά το διακύβευμα και περιμένουμε να έχει πιο συντηρητική προσέγγιση, σε σύγκριση με τα όσα είδαμε στα 180 λεπτά με την Αϊντχόφεν. Άλλωστε, με ανάλογο τρόπο κατάφερε να πάρει την πρόκριση πέρσι απέναντι στους Λονδρέζους. Σύμμαχος των «ερυθρόλευκων» φυσικά και οι επιδόσεις τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Φέτος, έχασαν εκεί μόνο από την παντοδύναμη Σίτι και την αξιόμαχη Πόρτο, μετρώντας 17 νίκες σε 20 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις! Σε επίπεδο Europa League δε, ηττήθηκαν μόλις μία φορά εντός την πρόσφατη 5ετία (6-6-1), δείγμα της μεγάλης δυναμικής που έχουν αναπτύξει. Βάση του τελευταίου περιμέναμε μεγαλύτερη ισορροπία στο σετ, με τον άσο να παίζει σε απόδοση 3.80.

Οι «κανονιέρηδες» σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν φόβητρο, βρισκόμενοι σε μία περίοδο διαρκούς αναζήτησης αγωνιστικής ταυτότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι χαμηλά στην Premier League (10η) και μόλις με 3 «τρίποντα» στα 9 τελευταία ματς, διάστημα στο οποίο η εστία τους παραβιάστηκε 11 φορές.

Πώς το περιμένουμε; Αναμένουμε ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει θετικό αποτέλεσμα απόψε, σ’ ένα ματς χωρίς ρίσκα και πρωταγωνιστή τον killer Ελ Αραμπί. Αξιοποιώντας τα πλούσια ειδικά στοιχήματα και το εργαλείο Bet Builder, φτιάχνουμε το δικό μας combo: 1Χ & γκολ Ελ Αραμπί & Under 3,5 γκολ σε απόδοση 5.25!

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης