Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά από την αρχή και 2,55

Δυνατά από την αρχή και 2,55
Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 - 09:19

Με το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 5η αγωνιστική, συνεχίζει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στη Super League. Και καλείται να αφήσει πίσω του ό,τι έγινε την περασμένη Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη, στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Οι «ερυθρόλευκοι» προχωράνε παρακάτω και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να δείξουν καλύτερο πρόσωπο, τουλάχιστον με την εικόνα που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι περιμένουμε να βγάλουν αντίδραση.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα εδώ και δύο αγωνιστικές και επί της ουσίας δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όμως, ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς έχει διευκρινίσει πως αυτό δεν υφίσταται και πως ο Ολυμπιακός έχει κίνητρο και αυτό είναι να ξεπεράσει ό,τι έκανε την περσινή σεζόν. Δεν είναι εύκολο, φυσικά, αλλά έχει επισημάνει πως ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν είναι αδιάφορος.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Για την ακρίβεια, εκεί ποντάρουμε, στην αντίδρασή του. Ποντάρουμε στο ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει απαντήσεις, αν και εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται κιόλας. Βρήκαμε κάτι δυνατό που στη winmasters πληρώνει στο 2,55. Και αυτό είναι η επιλογή Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Επίσης, ως δεύτερη επιλογή θα πάρουμε ένα πιο ρισκαδόρικο στοίχημα. Ένα στοίχημα που έχει περισσότερο το χαρακτήρα του fun bet. Και σε αυτό θέλουμε και τη «βοήθεια» του Αστέρα. Πάμε με το Πολλαπλό Σκορ 2-1, 3-1, 4-1 που το βρίσκουμε στο 3,45.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης