Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνταγή» πρόκρισης στο 3.50

«Συνταγή» πρόκρισης στο 3.50
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 10:34

Η προτελευταία στροφή της φάσης των ομίλων του Europa League θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή μοίρα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00), σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τις δύο ομάδες. Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται σαφώς σε καλύτερο μομέντουμ, προερχόμενο από σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ (3-2) και όντας ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην έδρα του. Γι’ αυτό τον λόγο, οι «μπουκ» του δίνουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο στο σετ αποδόσεων, με τον άσο στο 1.84 και αντίστοιχα το διπλό στο 4.15.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν δίχτυα τουλάχιστον μία φορά και στις πέντε φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους στο Φάληρο! Το ίδιο αναμένεται να συμβεί ξανά, απέναντι σε μία αντίπαλο με σοβαρά αμυντικά κενά (1 μηδέν παθητικό στα 13 τελευταία ματς). Στην λίστα των σκόρερ ο «καυτός» Ελ Αραμπί βρίσκεται στην κορυφή με απόδοση 2.00, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του αποτελεσματικού Αγκιμπού Καμαρά στο 4.00.

Ψαχουλεύοντας την σακούλα της παράδοσης, οι Πειραιώτες στην έδρα τους δεν έχουν χάσει ποτέ από τουρκική ομάδα (2-2-0). Γενικότερα, στις έξι πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους με συλλόγους από την γειτονική χώρα, έχασαν μόνο μία φορά (3-2-1 ανεξαρτήτως έδρας).

Για όσους περιμένουν μία νύχτα με έντονο κόκκινο χρώμα, μπροστά στον πύρινο κόσμο του Ολυμπιακού, υπάρχει το εξής ειδικό στοίχημα με την βοήθεια του Bet Builder: 1 & Γκολ Ελ Αραμπί & Over 2,5 γκολ σε απόδοση 3.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης