Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Ολυμπιακό και γκολ για ταμείο!

Με Ολυμπιακό και γκολ για ταμείο!
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 17:19

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα στους αγώνες του Ολυμπιακού και του Άρης στις ευρωπαϊκές μάχες τους.

Ολυμπιακός – Σλόβαν (22:00): Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να διαχειριστούν το σοκ από τον αποκλεισμό τους από τα προκριματικά του Champions League. Οι εξελίξεις ήταν άμεσες και μεταξύ αυτών, ήρθε και η αντικατάσταση του Πέδρο Μαρτίνς από τον Κάρλος Κορμπεράν. Με νέο προπονητή έτσι οι «ερυθρόλευκοι», καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα απέναντι στην ομάδα της οικογένειας Βάις.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρσι. Ο Ολυμπιακός τότε έκανε… πάρτι στο Καραϊσκάκη, τυπική διαδικασία ήταν η ρεβάνς και κάπως έτσι είχε γίνει η δουλειά. Δύο δεδομένα. Οι δύο ομάδες τώρα, έχουν αντίθετη εικόνα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αυτή τη σταθερότητα, οι Σλοβάκοι δείχνουν καλύτερο πρόσωπο κατά γενική ομολογία. Τρέχουν, έχουν ρυθμό και ποιότητα. 0-2 έχαναν στο τελευταίο τους ματς στο πρωτάθλημα στο ημίχρονο και το έκαναν 4-2!

Δείτε εδώ Ειδικά Στοιχήματα Serie A

Το πρώτο στοίχημα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, είναι να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα. «Διαλυθήκαμε» στα προγνωστικά μας ως τώρα και με το 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα, καλούμαστε να επιστρέψουμε κι εμείς σε ένα διαφορετικό ρυθμό. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει από αυτό το ματς, στην αλλαγή σελίδας των πρωταθλητών Ελλάδας. Μια πρώτη επιλογή, από το μενού της Stoiximan με τις κάρτες. Και οι δύο ομάδες να δεχθούν 2 ή περισσότερες κάρτες, μας πληρώνει με 1.65 απόδοση (Stoiximan). Σε αυτή τη σειρά των προκριματικών, υπάρχει ένταση, αγωνία, ακόμη και στα δύο ματς με την Μακάμπι το είδαμε, το διαπιστώσαμε. Και οι κάρτες τότε, μας πλήρωσαν.

Ολυμπιακός – Σλόβαν (22:00): Θα συνεχίσω, ρισκάροντας, αλλά με μια εξαιρετική απόδοση. Νίκη Ολυμπιακού από το ημίχρονο και over 1,5 γκολ στην αναμέτρηση, μας προσφέρεται στο 2.32 απόδοση (Stoiximan) και θα το πάρω. Νέος προπονητής, καλή ψυχολογία υπάρχει, γιατί όχι; Στην τελική, θα έρθει το ξέσπασμα και επειδή ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, στο «καλημέρα» του νέου προπονητή, εκτιμώ πως θα παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης (20:00): Δυνατή εικόνα έδειξε ο Άρης στα παιχνίδια με την Γκόμελ. Τώρα, όμως, είναι αλλιώς, και ο βαθμός δυσκολίας σαφώς μεγαλύτερος. Δεν ξέρω, δηλαδή, κατά πόσο η πρόκριση δίνεται στο 1.50 για τον Άρη και στο 2.50 για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μακάρι να περάσει η ελληνική ομάδα, δεν το συζητάμε, και ας την περιμένει η εξαιρετική Νις στα πλέι οφ. Πάμε να δούμε και τι έχουμε για το στοίχημα…

Μετά από μία διετία, ο Βλάντιμιρ Ίβιτς επέστρεψε και πάλι στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Και τα παιχνίδια με τον Άρη θα είναι ιδιαίτερα. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε με ευκολία τη Ζίρα. Νίκησε 3-0 στο Αζερμπαϊτζάν και έμεινε στο 0-0 στο Ισραήλ. Ίσως να ήταν λίγο καλύτερη στο Ισραήλ (σε σχέση με τον πρώτο αγώνα), αλλά γκολ δεν βρήκε και «κόλλησε».

Δείτε εδώ τα Ειδικά Στοιχήματα Α Πορτογαλίας

Πάμε και στον Άρη. Άνετη πρόκριση επί της Γκόμελ με δύο νίκες. 5-1 τυπικά εντός, 2-1 τυπικό εκτός (και τα δύο ματς έγιναν στη Θεσσαλονίκη) για την ομάδα του Μπούργος που έβγαλε καλή εικόνα. «Φωτιά» μπροστά, πρέπει να το δουλέψει λίγο πίσω. Σαφώς μεγαλύτερο αυτό το «εμπόδιο». Το ανέφερα και λίγο νωρίτερα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι το φαβορί στο ζευγάρι. Ας το αποδείξει στο γήπεδο. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1, στην κορυφή θα παίξει και πάλι ο Γκρέι.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης (20:00): Επιθετικά είναι δυνατός ο Άρης. Και μπορεί να βρει ευκαιρίες στο Ισραήλ. Και γκολ. Γενικότερα, εκτιμώ ότι θα δούμε «μάχη», μένει να φανεί κατά πόσο θα πέσουμε κοντά στην προσέγγιση. Πάμε στοίχημα με το G/G στο δυνατό 1.90 (bet365).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης