Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο νέος Αρίγκο Σάκι και τα Κυριακάτικα Over

Ο νέος Αρίγκο Σάκι και τα Κυριακάτικα Over
Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 11:04

Όταν στη Μόντσα ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον Στρόπα, όλοι περίμεναν κάτι καλύτερο για την επόμενη μέρα στον πάγκο. Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι όμως αποφάσισαν να πάνε με μόνιμη λύση τον Παλαντίνο.

Μάλιστα όχι μόνο έδωσαν τη θέση του προπονητή στον άπειρο 38χρονο, αλλά ο ίδιος ο Γκαλιάνι έκανε μια δήλωση που συζητήθηκε αρκετά. Σε ελεύθερη μετάφραση ο ισχυρός άντρας της Μόντσας τόνισε πως ίδια κριτική είχε γίνει στους ίδιους και το 1987, όταν προσέλαβαν τον επίσης άσημο τότε, Αρίγκο Σάκι στη Μίλαν.

Βέβαια αφενός η χημεία Μίλαν-Σάκι και ομάδες σαν εκείνη δεν είναι εύκολο να γεννηθούν και αυτή η μοναδικότητά τους τις κάνει να τις θυμόμαστε πάντα. Αφετέρου ο Σάκι είχε, έστω, κάνει ένα αγροτικό σε Ρίμινι και Πάρμα πριν πάρει τη δουλειά στη Μίλαν. Αντίθετα ο Παλαντίνο μετρά μονάχα μία (πετυχημένη βέβαια) θητεία στους μικρούς της Μόντσα.
Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Επί του αγωνιστικού, ο Παλαντίνο άφησε στην άκρη το 3-5-2 του Στρόπα, πηγαίνοντας σε 3-4-2-1. Εξω ένας επιθετικός και δημιουργία μιας τετράδας στο χώρο του κέντρου. Ροβέλα-Σένσι χαμηλά, Καπράρι-Πεσίνα ψηλότερα. Ποιότητα, κρατήματα μπάλας, σωστές μεταβιβάσεις αυτά που βρήκε με τον νέο σχηματισμό.

Δύο νίκες, 1-0 τη Γιουβέντους στην πρώτη νίκη της ιστορίας της σε επίπεδο Serie A και εκτός έδρας 3-0 στη Σαμπτόρια, σε ματς που έκανε 16 τελικές και επέτρεψε μόνο τρεις.

Πέραν της τετράδας στο κέντρο, παίκτης κλειδί και ο Τσιούρια. Στα 27 του, ένας επιθετικός χωρίς τρομερή καριέρα πίσω του. Ο Παλαντίνο τον έκανε δεξί μπακ χαφ και στα δύο ματς με Γιούβε-Σαμπ ο Τσιούρια έκανε 8 τελικές και έδωσε 2 ασίστ.

Κόντρα στη Σπέσια του 0-0-4 και 10 γκολ παθητικό ο άσος μοιάζει ορθή στοιχηματική επιλογή. Από κοντά και το Over 1,5 γκολ για τη Μόντσα, που επιθετικά δείχνει να έχει βρει πατήματα.

Αναφορικά με πιθανά fun bets πάνω στα όσα κουβεντιάσαμε ήδη, το 7.00 για ασιστ του Πεσίνα, ο οποίος είναι ο παίκτης που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης.

Mένοντας στη Serie A, Ρόμα-Λέτσε, με την ομάδα του Μουρίνιο να είναι σωστά φαβορί, κόντρα σε μια Λέτσε που δεν κάνει καλό πρωτάθλημα. Μέτρια και με την Κρεμονέζε, έμεινε στο 1-1. Στη Ρώμη η λογική λέει πως θα δούμε άσο και με τη Ρόμα να έχει 7/8 over εσχάτως, έχει νόημα να δει κάποιος και προς το 1.80 του over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος Λα Λίγκα Ισπανίας

Σοσιεδάδ-Βιγιαρεάλ με το Over 2,5 σε αποδόσεις διπλασιασμού η στάση στη La Liga. Tέσσερα στα πέντε έχει εσχάτως η Σόσι, με μοναδικο που έμεινε στο under το 2-0 επί της Σέριφ στη Μολδαβία την Πέμπτη. Η Βιγιαρεάλ έφτιαξε πάρα πολλές φάσεις στο 0-0 με την Κάντιθ, σε ματς που ατυχώς έμεινε στο 0-0. Ξέσπασε βάζοντας πέντε στην Αούστρια την Πέμπτη, δείχνοντας πως μπορεί να είναι και αποτελεσματική. Οι δύο ομάδες είναι αρκετά παραγωγικές, όπως δείχνουν και τα στατιστικά τους σε τελικές στην εστία, όπου είναι μεταξύ των κορυφαίων στην κατηγορία.

Προγνωστικά Στοιχήματος Λιγκ 1 Γαλλίας
Κλερμόν-Οσέρ ματς ουράς στη Γαλλία, από αυτά που πολλές φορές έχω γράψει πως δίνουν γκολ. Σε αντίθεση με άλλα πρωταθλήματα στη Λιγκ 1 οι μάχες ομάδων ουράς δεν έχουν 0-0, αλλά αρκετά τέρματα. Η Κλερμόν στην έδρα της είναι δεδομένο πως θα ψάξει την επίθεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πως το έκανε με την Τρουά, όταν το ματς ήταν 1-1 και έφαγε δύο στην κόντρα. Η Οσέρ είναι επίσης ομάδα με διάθεση να παίξει επιθετικά.

Προγνωστικά Στοιχήματος Πορτογαλία

Στάση για γκολ και στην Πορτογαλία. Κάσα Πία-Βιζέλα. Τη νεοφώτιστη την κόντραρα τη Δευτέρα με την Μαρίτιμο. Το ματς ήταν 1-1 όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο και την έσωσε το χαμένο πέναλτι της αντιπάλου της. Απέκτησε από το πουθενά αριθμητική ισορροπία και έφυγε με διπλό.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη και η διάθεση να πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν θα μπει για το Χ, ούτε θα ψάξει τρόπο να προστατέψει την άμυνά της. Η αντίπαλό της, Βιζέλα, είναι ομάδα που παίζει καλά και δημιουργεί. Το άγχος του αποτελέσματος έφυγε με το 1-0 επί της Πορτιμονένσε και η συγκυρία δείχνει ιδανική για να κάνει ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Ρουμανία

Kλείνω με Ρουμανία, Σέπσι-Φαρούλ, σε μια μάχη πολύ φορμαρισμένων ομάδων. Τρεις σερί νίκες η Σέπσι, άφησε για τα καλά πίσω της την κακή περίοδο που ακολούθησε μετά τον ευρωπαικό αποκλεισμό του Αυγούστου. Επίσης από τρεις συνεχόμενες νίκες έρχεται και η Φαρούλ του Γκεόρκγι Χάτζι. Αμφότερες έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές σε αυτά τα έξι παιχνίδια. Και με τα εκτός έδρας ματς της Φαρούλ να έχουν κατά μέσο όρο 3.8 γκολ, θα κρατήσω το Over ακόμη και με την απουσία του πρώτου της σκόρερ, Αλιμπεκ. Μιλάμε άλλωστε για μια ομάδα που μόνο φέτος έχει 13 διαφορετικούς σκόρερ σε επίπεδο πρωταθλήματος!

Betmarket Επιλογές:

Δυάδα 1

ΙΤΑ1– 9/10–16:00 – Μόντσα – Σπέτσια Οver 1,5 Μόντσα (2.03)

ΓΑΛ1– 9/10–16:00 – Κλερμόν-Οσέρ Over 2,5 (2.05)

Δυάδα απόδοσης 4.16

Δυάδα 2

ΠΟΡ1– 9/10–20:00 – Κάζα Πία-Βιζέλα Οver 2,5 (2.40)

ΡΟΥ1– 9/10–15:30 – Σέπσι-Φαρούλ Over 2,5 (2.40)

Δυάδα απόδοσης 5.76

Μονό

ΙΤΑ1– 9/10–16:00 – Μόντσα – Σπέτσια Πεσίνα ασιστ (7.00)

Διαβάστε επίσης