Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Λίγη» η Ουνιόν Βερολίνου, κινείται ανοδικά ο Ολυμπιακός

«Λίγη» η Ουνιόν Βερολίνου, κινείται ανοδικά ο Ολυμπιακός
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 - 11:28

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

«Λίγη» η Ουνιόν Βερολίνου

Στο Βερολίνο, η πρωτοπόρος της Μπουντεσλίγκα υποδέχεται την Μπράγκα. Ασφαλώς το ότι η Ουνιόν είναι σε αυτή τη θέση δεν είναι τυχαίο, όμως βάσει δυνατοτήτων το ρόστερ της σίγουρα δεν θα αντέξει σε αυτόν τον ρυθμό. Αυτό φάνηκε και στο Μπόχουμ, όπου γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Μπόχουμ. Στην Ευρώπη η Ουνιόν, αν εξαιρέσουμε τα δύο παιχνίδια με την Μάλμε, δεν έχει πείσει. Ακόμα και στα παιχνίδια με την Μάλμε, πειστική δεν ήταν. Η Μπράγκα είναι πολύ πιο έμπειρη και πολύ πιο τεχνική ομάδα. Το διπλό στο 4,00 είναι αρκετά μεγάλο στα μάτια μου και θεωρώ πως η Ουνιόν περνάει σε φάση ντεφορμαρίσματος.

Κινείται ανοδικά ο Ολυμπιακός

Κατηφορίζοντας στη νότια Γερμανία, η Φράιμπουργκ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ευκαιρία να δώσει ανάσες σε πολλούς παίκτες ο κόουτς Στράιχ, με την ομάδα του να έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση. Λογικά θα βάλει τα «δεύτερα» η Φράιμπουργκ, καθώς δεν υπάρχει λόγος να βάλουν οι παίκτες τα πόδια τους στη… φωτιά. Ο Ολυμπιακός κινείται ανοδικά με τον Μίτσελ στον πάγκο του και δεν είναι μακριά από μία νίκη. Το κίνητρο είναι με την πλευρά των Ερυθρόλευκων και δείχνει ιδανική η συγκυρία για να κάνουν… σεφτέ στην Ευρώπη. Εξάλλου 13 Ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς νίκη είναι πολλά για το μέγεθος της ομάδας του Πειραιά. Το διπλό στο 8,00 αξίζει την προσοχή μας.

Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια που έχουν αυστρογερμανικό ενδιαφέρον, δεν θα επιλέξω κάτι. Η Αούστρια Βιέννης μπορεί να επικρατήσει της Λεχ Πόζναν, όμως η απόδοση δεν μου «μιλάει». Η Κολωνία δείχνει να έχει σοβαρό θέμα ψυχολογίας αυτήν την στιγμή και το 3,50 της Σλοβάτσκο κρίνεται υψηλό, όμως και εδώ θα πάω πάσο. Τέλος, η Στουρμ θα ήθελε να εκδικηθεί την Φέγενορντ για το παιχνίδι στην Ολλανδία, όπου συνετρίβη.

Betmarket Επιλογές:

Μονά – Δυάδα (1-2 σύστημα):

EUL – 27/10 – 19:45 – Ουνιόν Βερολίνου – Μπράγκα : 2ft(4,00)

EUL – 27/10 – 22:00 – Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός : 2ft(8.00)

Δυάδα απόδοσης (32.00)

Διαβάστε επίσης