Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πείθει περισσότερο η Φορτούνα

Πείθει περισσότερο η Φορτούνα
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 11:13

Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα, εκεί όπου έχουμε πολύ λίγα πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά τα πονταρίσματα, αφού αποφάσισα να κάνω διαχείριση ενόψει του Σ/Κ, όπου υπάρχουν σημειάκια που μου αρέσουν.
Ας δούμε
όμως, αναλυτικά τι έχω κρατήσει από το αποψινό μενού σε Γερμανία και Αυστρία.

Απογοήτευση στο Πάντερμπορν

Στην πρώτη κατηγορία, η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν, σε ένα παιχνίδι που υπόσχεται γκολ. Ο κόουτς Μάασεν θέλει να απορροφήσει η ομάδα του τη νοοτροπία του και η αλήθεια είναι πως η διοίκηση έκανε αρκετά το χειμώνα για να αποκτήσει ο ίδιος τους παίκτες που χρειάζεται. Πολύ βάρος στην επίθεση, πολύ βάρος στο υψηλό πρέσινγκ. Θέλει όμως χρόνο όλο αυτό. Η διάθεση πάντως υπάρχει. Από την άλλη ο κόουτς Αλόνσο έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο, επιτέλους είναι πάλι ομάδα η Λεβερκούζεν. Παρόλα αυτά σε τόσο χαμηλές αποδόσεις δεν μπορούμε να ποντάρουμε. Περισσότερο μπορούμε να πάμε με τα γκολ, όπως για παράδειγμα το 4,00 του γκολ/γκολ ημιχρόνου ή το 1,95 του gg σε συνδυασμό με το over2,5.

Στη δεύτερη κατηγορία έχουμε πιο ενδιαφέρον παιχνίδια. Η Πάντερμπορν είχε παιχνίδι την Τρίτη, δύσκολο παιχνίδι, όπου έπρεπε για 90 λεπτά να τρέχει πίσω από την μπάλα. Τελικά ηττήθηκε και η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Απέναντι στην Καρλσρούη δεν ήταν καλή και αυτό ίσως μεταφερθεί και απέναντι στη Φορτούνα. Το διπλό του 3,00 στα προγνωστικά ποδοσφαίρου έχει νόημα. Το σύνολο του κόουτς Τιούνε έχει ταυτότητα στον αγωνιστικό χώρο, έχει ποιότητα και ασφαλώς με νίκη απέναντι στην Πάντερμπορν μπαίνει για τα καλά στην υπόθεση προβιβασμός. Όλα δείχνουν να είναι υπέρ της Φορτούνα, έχουμε και την απόδοση που θέλουμε, επομένως πάμε με τους φιλοξενούμενους.

Στο Σαντχάουζεν έχουμε τρομερή παράδοση μεταξύ των ομάδων στα γκολ. Πάντα οι αγώνες τους συνδυάζονται με πολλά γκολ. Παρότι το στυλ τους δεν είναι τόσο επιθετικό, διαθέτουν τρομερή ποιότητα επιθετικά. Αρκεί κανείς να κοιτάξει τα ρόστερ τους. Στο 1,90 το απλό over2,5, στο 4,50 το γκολ/γκολ ημιχρόνου.

Κλείνοντας, έχουμε και τα πρώτα δείγματα της Αυστρίας, αφού το Σ/Κ διεξάγονται τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Σήμερα έχουμε δύο παιχνίδια, αυτό της ΒΑΚ με τη Ραπίντ και αυτό της Σάλτσμπουργκ με την Στουρμ. Στοιχηματικά δεν μου αρέσει κάτι από τα δύο παιχνίδια. Πέρα του ότι είναι Κύπελλο, δεν υπάρχουν και πολλές ενδείξεις (ακόμα) για το σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες.

Betmarket Επιλογές

19:30 - Πάντερμπορν - Φορτούνα Ντίσελντορφ - 2 (3,00)

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Εφές με 2.84

Ολυμπιακός-Εφές με 2.84

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την κάτοχο του τίτλου Εφές. Ανάλυση και προγνωστικά!