Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο «Giuseppe Meazza»

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο «Giuseppe Meazza»
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023 - 10:17

Για ακόμη μια Κυριακή το κουπόνι στοιχήματος είναι γεμάτο δράση και συναρπαστικές αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία για στοίχημα προγνωστικά από το σπουδαίο παιχνίδι Ίντερ - Μίλαν, το οποίο θα μας απασχολήσει σήμερα. Πάμε να το αναλύσουμε.

21η Αγωνιστική στη Serie A με την Ίντερ να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έρχεται με την καλύτερη ψυχολογία στο αποψινό ντέρμπι. Επικράτησε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της με 1-0 της Αταλάντα στο Κύπελλο, ήταν η τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη 2η θέση με 40 βαθμούς και θα προσπαθήσει να δώσει απόψε συνέχεια στις επιτυχίες.

Απέναντι της θα βρει την “πληγωμένη” Μίλαν που απογοητεύει με την εικόνα της, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της διασύρθηκε με 5-2 από τη Σασουόλο. Ήταν η τρίτη διαδοχική βαριά ήττα στο πρωτάθλημα, προηγήθηκαν αυτές από Λάτσιο (4-0) και Ίντερ (0-3). Συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται πλέον στην 5η θέση. Απογοητεύει η Μίλαν που καλείται να βγάλει αντίδραση στο "Derby della Madonnina". Ευκαιρία να κάνει το 2Χ2 η Ίντερ αφήνοντας ακόμα πιο πίσω τη μισητή συμπολίτισσα. Κρατάμε την κάκιστη αμυντική λειτουργία των "ροσονέρι", επιλέγοντας στοιχηματικά το over 2,5 σε απόδοση 1.90.

Βρες κάθε μέρα προγνωστικα για ταμείο στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης