Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Ολυμπιακό στο 2.30

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Ολυμπιακό στο 2.30
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 10:38

Για ακόμη μια Κυριακή η δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι παραμένει αμείωτη, με ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα και σημαντικές αναμετρήσεις στις μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες και όχι μόνο. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Λαμία - Ολυμπιακός, το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στην στοιχημαν. Πάμε να το αναλύσουμε.

23η Αγωνιστική στη Super League με τη Λαμία να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, γνωρίζοντας την μια ήττα μετά την άλλη. Δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική, αντίθετα γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1, ήταν η τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα, συνολικά έχει πανηγυρίσει φέτος μόλις μια νίκη. Η ήττα από τον ΟΦΗ έφερε εξελίξεις, ο Σάββας Παντελίδης αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της, με τον Λεωνίδα Βόκολο να αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός ξέσπασε πάνω στον Παναιτωλικό την προηγούμενη εβδομάδα, φτάνοντας στη νίκη με 6-1. Είχε προηγηθεί η βαριά ήττα από την ΑΕΚ στο Κύπελλο με 3-0 και η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-0). Σε επίπεδο πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός πορεύεται αήττητος 14 αγωνιστικές (9-5-0), ανέβηκε στους 46 πόντους και την τρίτη θέση, στο +2 απ’ τον ΠΑΟΚ και στο -4 απ’ την ΑΕΚ. Για το σημερινό παιχνίδι δε χωρά σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Λαμία “βυθίζεται” στη βαθμολογία, δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία. Απέναντι της τίθεται ο Ολυμπιακός, που σκοράρει με άνεση, έρχεται από μεγάλο σκορ, μπορεί να περάσει με έμφαση απ’ τη Φθιώτιδα. Επιλέγουμε 2+Over 2.5 σε απόδοση 2.30.

Βρείτε κάθε μέρα προγνωστικα για ταμείο στο Betarades.gr!

Διαβάστε επίσης