Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλάσιο Stoiximan Master για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός!

Διπλάσιο Stoiximan Master για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός!
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 - 09:47

Ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο, κομβικής σημασίας για τη μάχη της κορυφής σε μία αναμέτρηση που έρχεται με… διπλάσιο Stoiximan Master καθώς την περασμένη Τρίτη δεν βρέθηκε κανείς νικητής στο Λίβερπουλ-Ρεάλ 2-5. Έτσι, όλο το ποσό μεταφέρεται στον αποψινό αγώνα!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 20.000€ εντελώς δωρεάν*

Ο Ολυμπιακός τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος, είναι στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και με νίκη ξαναμπαίνει πολύ δυνατά στην διεκδίκηση του τίτλου. Σε καλή κατάσταση οι «ερυθρόλευκοι», βρήκαν ρυθμό μεσοεπιθετικά όπως δείχνουν τα πρόσφατα 6-1 επί του Παναιτωλικού και το 3-0 απέναντι στη Λαμία.

Αήττητοι στα 15 τελευταία ματς πρωταθλήματος οι Πειραιώτες, με απολογισμό σε αυτό το διάστημα 10 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Ακολουθεί η ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ωστόσο το 3-0 της ήττας του πρώτου αγώνα μοιάζει απίθανο να ανατραπεί και ούτως ή άλλως προτεραιότητα έχει το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την αγωνιστική του κοιλιά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Γενάρη. Όταν αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, ηττήθηκε στο πρωτάθλημα από τον «Δικέφαλο» και έφυγε με άδεια χέρια από την Τρίπολη.

Ωστόσο ανέκαμψε, ξαναβρήκε πατήματα και με τρεις σερί νίκες κόντρα σε Λαμία, Άρη και Βόλο επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας και οδηγεί την κούρα του τίτλου στο +4 από την ΑΕΚ, το +5 από τον Ολυμπιακό και το +7 από τον ΠΑΟΚ.

Προφανώς και η έκβαση της αναμέτρησης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του «τριφυλλιού» να κόψει πρώτο το νήμα της Stoiximan Super League.

Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για το πόσο μεγάλο είναι το ντέρμπι του Φαλήρου. Το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να αποτελέσει ορόσημο για τη συνέχεια της σεζόν των δύο ομάδων. Το συδνυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 2,5 & Under 4,5 οφσάιντ σε απόδοση 5.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης