Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΕΚ - Ολυμπιακός με Stoiximan Master

ΑΕΚ - Ολυμπιακός με Stoiximan Master
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 09:38

Η τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Super League περιλαμβάνει το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μια αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι κρίθηκε εν τέλει στο χορτάρι, με τον Τσούμπερ να σκοράρει στο 31' το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Τρίποντο που έφερε την ομάδα του Αλμέιδα στην κορυφή και στο +1 από τον δεύτερο πλέον Παναθηναϊκό. Στο -6 ακολουθεί ο Ολυμπιακός και στο -8 ο ΠΑΟΚ. Επομένως το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» είναι κομβικής σημασίας για την ΑΕΚ. Και για να διατηρήσει το -ισχνό έστω- προβάδισμα της ενόψει playoffs και για να κρατήσει ακόμη πιο μακριά τον Ολυμπιακό.

Στον αντίποδα, οι Πειραιώτες ξέρουν πως δεν έχουν περιθώριο για απώλειες. Και παίζουν ένα από τα πλέον καθοριστικά χαρτιά τους για τον τίτλο. Με τρίποντο ξαναμπαίνουν πολύ γερά στο κόλπο. Σε περίπτωση ήττας πολύ δύσκολα μπορούν να ελπίζουν σε ανατροπή, η ισοπαλία παραπέμπει τις εξελίξεις στα playoffs.

Μετά τη σωρεία χαμένων ευκαιριών στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Μίτσελ ξέσπασε επιθετικά στον Λεβαδειακό και επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-0. Τρεις ασίστ στα ισάριθμα πρώτα γκολ μοίρασε ο Φορτούνης, από δύο τέρματα πέτυχαν Μπιελ και Κανός. Μπακαμπού και Χουάνγκ τα άλλα δύο.

H AEK πείθει περισσότερο με τη συνολική της παρουσία. Είναι πιο σταθερή, με ξεκάθαρους ρόλους στο χορτάρι και βρίσκει τρόπο να αντεπεξέρχεται στις απουσίες. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μονάδες με πολύ ταλέντο, στηρίζεται στις ατομικές εμπνεύσεις, ωστόσο δεν είναι το ίδιο συνεπής με την απόδοση του στο χορτάρι.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ & Ολυμπιακός Over 3,5 κάρτες σε απόδοση 6.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διαβάστε επίσης