Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά: Λιλ - Λυών και Κάντιθ – Χετάφε

Προγνωστικά: Λιλ - Λυών και Κάντιθ – Χετάφε
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 14:18

Μεγάλο παιχνίδι στη Γαλλία ανάμεσα σε Λιλ και Λυών, ντέρμπι παραμονής στην La Liga ανάμεσα σε Κάντιθ και Χετάφε και το Betmarket.gr έχει αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΛ - ΛΥΩΝ

Ανάλυση Λιλ

Δεύτερο σερί δυνατό ματς για τη Λιλ, που έρχεται από το 1-1 στο ντέρμπι του Βορρά με τη Λανς. Η συνηθισμένη εικόνα, με θεματάκια αμυντικά και καλή δημιουργία. Στην άμυνα έχει και απουσίες που δυσχεραίνουν το έργο της. Μπροστά υπάρχει μπόλικη ποιότητα και είναι άριστα δουλεμένη από τον Φονσέκα. Ενδεικτικό πως βγάζει τουλάχιστον 5 τελικές στην εστία εδώ και 9 αγώνες.

Ανάλυση Λυών

Η μέτρια εικόνα της Λυών συνεχίστηκε και στο εντός με τη Λοριάν. Λίγη μεσοεπιθετικά, έμεινε στο 0-0 δίνοντας παράλληλα 11 τελικές και 5 κόρνερ στον αντίπαλο. Παραμένει εκτός ο βασικός κίπερ Λόπεζ, επιστρέφει ο πρωταγωνιστής, αρχηγός και πρώτος σκόρερ Λακαζέτ. Ερωτηματικό η κατάστασή του καθώς έχει να αγωνιστεί έναν μήνα.

Εκτίμηση

Η Λιλ εντός έδρας δεν χάνει από τις 31 Αυγούστου, ενώ κέρδισε πέντε στα έξι πρόσφατα σκοράροντας τουλάχιστον από δύο φορές στο καθένα. Σωστός ο άσος στο 1.95, λογικό και το Over 2,5 γκολ στο 1.75. Η Λυών έρχεται από τρία σερί Over εκτός έδρας, έχοντας δεχτεί γκολ από Τρουά, Ανζέ και Οσέρ!

Στο 2.17 τα over 5,5 σουτ στην εστία για τους Λιλουά στη Fonbet. Ηταν Bet στα προγνωστικά Γαλλίας για τη Λιλ και την περασμένη εβδομάδα, πριν αγώνα με τη Λυών, όταν έκανε έξι στην πιο «σκληρή» αμυντικά Λανς.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΑΝΤΙΘ - ΧΕΤΑΦΕ

*Υπέρ της Κάντιθ η παράδοση, με τη Χετάφε να έχει ηττηθεί 3/5 φορές που φιλοξενήθηκε στο Μιραντίγια (3-1-1).

*Η Χετάφε έχει ηττηθεί σε 4/5 πιο πρόσφατες εξορμήσεις της στη Λα Λίγκα, όμως στις 3 από αυτές κατάφερε να σκοράρει.

Ανάλυση Κάντιθ

Αγωνίστηκε με στόχο το μηδέν απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και τα κατάφερε, αφού απέσπασε λευκή ισοπαλία από τους Βάσκους. Γενικότερα άμυνα έπαιξε και επιθετικά είχε τις ευκαιρίες της μέσω των αντεπιθέσεων (15-6 οι τελικές υπέρ της αντιπάλου της, 3-2 στον στόχο). Οι Πειρατές μεταμορφώνονται εντός έδρας τη φετινή σεζόν, αφού μετράνε τρεις διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ, ενώ διατηρούν αήττητο σερί 9 παιχνιδιών στο Μιραντίγια (4-5-0).

Ανάλυση Χετάφε

Η Χετάφε επέστρεψε άμεσα στις νίκες, καθώς κέρδισε με 3-2 τη Χιρόνα, σε ένα ματς που επιθετικά ήταν αρκετά καλή (1,64 τα Xgoals της), όμως μεσοαμυντικά δέχτηκε αρκετές φάσεις (9 τελικές, οι 7 στον στόχο). Διανύει περίοδο φόρμας το σύνολο του Κίκε Σάντσεζ Φλόρες (2-2-1), αλλά παραμένει αχίλλειος πτέρνα του οι εκτός έδρας επιδόσεις του (0-1-4).

Εκτίμηση

Η Κάντιθ αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της μπροστά στο κοινό της και μάλιστα έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια της, κρατώντας την εστία της ανέπαφη. Ζορίζεται μακριά από το Αλφόνσο Πέρεζ η Χετάφε και το πιο πιθανό είναι να παραταχθεί με αμυντικές διαθέσεις μήπως… κλέψει το βαθμό. Στα μάτια μας έχουν το προβάδισμα οι Πειρατές, όμως λόγω της τάσης τους προς την ισοπαλία (5/9 μετράνε εντός έδρας), προτιμότερο είναι να στραφούμε στο 1DNB του 1,71 από την Betshop (Διαβάστε την Betshop Αξιολόγηση).

Οι αποδόσεις του αγώνα σε ζωντανό χρόνο

Με το νέο εργαλείο του BetMarket.gr TopOdds μπορείτε να κάνετε σύγκριση αποδόσεων σε όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, σε ζωντανό χρόνο! Επιλέξτε τις αποδόσεις που θέλετε να παίξετε και δείτε ποια εταιρία σας δίνει την καλύτερη απόδοση συνδυαστικά για το στοίχημά σας.

Διαβάστε επίσης