Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά Μπάσκετ (20/4): Με δύο ειδικά στο Ολυμπιακός-Άρης

Προγνωστικά Μπάσκετ (20/4): Με δύο ειδικά στο Ολυμπιακός-Άρης
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 13:44

Την αυλαία των playoffs της Basket League ανοίγει απόψε (20/4) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζοντας τον Άρη και το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά μπάσκετ.

Με 1/3 έκλεισε η χτεσινή βραδιά στη στήλη μας. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ κέρδισε με άνεση την ΑΕΚ όπως είχαμε προβλέψει. Προμετέι και Προμηθέας δεν άνοιξαν το σκορ, ενώ η Τουρκ Τέλεκομ ναι μεν πέρασε στα ημιτελικά του Eurocup, όμως ο Τέιλορ δεν μοίρασε τις 4 ασίστ που περιμέναμε. Συνεχίζουμε και θα πάμε πιο συντηρητικά το επόμενο διάστημα στο ποντάρισμα μας. Παραμένουμε στο συν στην κάβα μας, αλλά στόχος δεν είναι απλά το συν, αλλά η επιστροφή στα δεδομένα που χτίσαμε όλο αυτό το διάστημα.

Για σήμερα (20/4) στα προγνωστικά μπάσκετ έχουμε την έναρξη των playoffs της Basket League. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ τον Άρη, σε ένα παιχνίδι που λαμβάνει χώρα νωρίτερα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, λόγω της παρουσίας των «ερυθρολεύκων» στα playoffs της Euroleague. Παράλληλα, όμως, έχουμε και μία αναμέτρηση από την ACB.

Ας δούμε, όμως, τα προγνωστικά μπάσκετ και τις αναλύσεις για σήμερα (20/4).

Αλλάζει το rotation

Ξεκινάμε, λοιπόν, με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τα παιχνίδια των playoffs της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε και το σημερινό παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για να βρουν άπαντες ρυθμό. Σαφώς, η είδηση που απασχολεί περισσότερο, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, είναι το κόψιμο του Αζάια Κάνααν από το ρόστερ για την Basket League. Θυμίζουμε ότι οι διαθέσιμοι ξένοι είναι έξι, συνεπώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να μείνει εκτός ο Κάνααν. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε και αλλαγές ως προς το rotation των Πειραιωτών. Ο Αμερικανός guard αποτελεί έναν starter της ομάδας και έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κυλήσει πλέον το rotation.

Ο Άρης ταξιδεύει στον Πειραιά γνωρίζοντας πως είναι το απόλυτο αουτσάιντερ της αναμέτρησης και της σειράς γενικότερα. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γιάννης Καστρίτης έχει αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς έχουν αμφίβολους τους Νόα Χόρκλερ, Ίσμαελ Σανόγκο, Τζος Χάγκινς και Βασίλη Χρηστίδη, οι οποίοι ναι μεν θα είναι στην αποστολή, όμως οι πιθανότητες συμμετοχής είναι λίγες. Ήδη απουσιάζουν ο αρχηγός, Σταύρος Σχίζας και ο νεαρός Στέλιος Χαβαλές.

Τα πράγματα είναι λίγο έως πολύ ξεκάθαρα στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει απλά τη νίκη για να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση. Επιζητά τον ρυθμό, μιας και έχει να παίξει από την προηγούμενη Πέμπτη και ακολουθούν τα παιχνίδια των playoffs της Euroleague. Συνεπώς θα δούμε τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν με ένταση. Το over 95,5 στους πόντους του Ολυμπιακού έχει απόδοση 2.10 στη Stoiximan.gr, η οποία σας προσφέρει ένα μοναδικό Δώρο* σε συνεργασία με την ΕΟΝ TV.

Το ειδικό του αγώνα

Παράλληλα, από τον συγκεκριμένο αγώνα έχουμε και ένα ειδικό στοίχημα που μας κάνει κλικ. Η απόφαση του κόουτς Μπαρτζώκα να μείνει εκτός ο Κάνααν, ανοίγει το δρόμο σε παίκτες όπως ο ΜακΚίσικ και ο Λαρεντζάκης. Θεωρούμε πως ο πρώτος, επειδή έχει και χειρισμό της μπάλας, θα πάρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, άρα και προσπάθειες. Το over 9,5 στους πόντους του ΜακΚίσικ έχει απόδοση 1.85 στη Bet365.

Έχει πάρει φόρα

Αφήνουμε τη Basket League και συνεχίζουμε τα προγνωστικά μπάσκετ για σήμερα (20/4) με την αναμέτρηση της Μπρεογκάν με την Μάλαγα. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν το Σάββατο κόντρα στη Γκραν Κανάρια, αν και γνώριζαν εξ αρχής πως οι πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα ήταν λίγες. Σαφώς, βέβαια, η ανέλπιστη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της έχει δώσει άλλη ψυχολογία στους παίκτες του Βέλικο Μίρσιτς, οι οποίοι ελπίζουν να «κλέψουν» το 8ο εισιτήριο των playoffs. Όσον αφορά το ρόστερ, έχουμε και σε προηγούμενες αναλύσεις πως είναι ένα τίμιο ρόστερ μέσης ομάδας της ACB. Γνώριμοι παίκτες στο ελληνικό κοινό, όπως ο Ίθαν Χαπ και ο Στέφαν Μομίροφ και από εκεί και έπειτα, ένα νεανικό ρόστερ με μικρό μέσο όρο ηλικίας, αλλά δίψα για παραστάσεις.

Η Μάλαγα από την άλλη συνεχίζει με σπασμένα φρένα την εξαιρετική της πορεία τη φετινή σεζόν. Σαφώς η απουσία του Αλμπέρτο Ντίαθ παραμένει ένα σοβαρό πρόβλημα για τον Ίμπον Ναβάρο, όμως άπαντες ξέρουν τους ρόλους τους και κυρίως πιστεύουν στο τρέχον project. Χαρακτηριστικό αυτού που αναφέρουμε είναι πως ο Ντάριο Μπριθουέλα, παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει κάνει και το γεγονός ότι είναι ενεργός μέλος της Εθνικής Ισπανίας (κάτοχος Ευρωμπάσκετ), υπέγραψε ήδη την ανανέωση της συνεργασίας του, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να περιμένει πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Μπαρτσελόνα. Δείγμα της υγείας που υπάρχει στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

Η Μπρεογκάν είναι μία φιλότιμη ομάδα, όμως ξέρει και η ίδια ότι το να αφήσει εκτός playoffs τη Βαλένθια είναι δύσκολο. Συν τοις άλλοις, δεν μπορούν να γίνονται θαύματα κάθε αγωνιστική, όπως με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μάλαγα τρέχει ένα σερί 6 νικών σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνει πως ακόμα και εν τη απουσία του Ντίαθ, παίζει με την ίδια άνεση και θα κυνηγήσει μία ακόμα νίκη. Το διπλό με το χάντικαπ στο - έχει απόδοση 2.05 στη Winmasters.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (19/4) – ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

Basket League – 20/04 – 19:15 – Ολυμπιακός – Άρης – Ολυμπιακός over 95,5 σε απόδοση 2.10 στη Stoiximan.gr

Basket League – 20/04 – 19:15 – Ολυμπιακός – Άρης – ΜακΚίσικ over 9,5 πόντοι σε απόδοση 1.85 στη Bet365

ACB – 20/04 – 21:30 – Μπρεογκάν – Μάλαγα – 2 (-7) σε απόδοση 2.05 στη Winmasters

Διαβάστε επίσης

Στοίχημα στο Βερόνα-Μπολόνια

Στοίχημα στο Βερόνα-Μπολόνια

Η 31η αγωνιστική της Serie A ξεκινά απόψε με την αναμέτρηση της Βερόνα με τη Μπολόνια και το Betmarket.gr έχει το σημείο του αγώνα σε απόδοση 2.20.

Δώρο* ΕΟΝ ΤV από την Stoiximan!

Δώρο* ΕΟΝ ΤV από την Stoiximan!

Απολαμβάνεις όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο EON της NOVA μέσα από την αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan.