Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Βόλος: Προγνωστικά με επιλογή διπλασιασμού

Ολυμπιακός-Βόλος: Προγνωστικά με επιλογή διπλασιασμού
Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 11:07

Μπορεί να μην υπάρχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Ολυμπιακός–Βόλος, όμως στα προγνωστικά υπάρχουν επιλογές που ξεχωρίζουν.

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sport 3 (20:00 )

Ανάλυση Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως το πιο σημαντικό είναι πως για ακόμη μία φορά φάνηκαν τα προβλήματα στην ψυχολογία της ομάδας. Τόσο τα κακά τελειώματα των επιθετικών, όσο και τα λάθη των αμυντικών, δείχνουν πως στην ομάδα δεν υπάρχει συγκέντρωση. Παρά το κακό αποτέλεσμα όμως και την έλλειψη αποτελεσματικότητας, κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να έχει την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς λόγους. Θα μπορούσαμε να πούμε πως κόντρα σε έναν σχετικά αδύναμο αντίπαλο υπάρχει μια ευκαιρία για να ξεσπάσει, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα συνέχεια. Όπως δήλωσε και ο Ανιγκό, στόχος είναι να βρει η ομάδα τη χαμένη της αυτοπεποίθηση, οπότε όλοι θέλουν να δουν αυτό το παιχνίδι ως ένα νέο ξεκίνημα.

Ανάλυση Βόλος

Ο Βόλος ηττήθηκε για ακόμη μία φορά και για έκτο παιχνίδι, στα τελευταία επτά, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Παρά το γεγονός πως επέλεξε έναν αρκετά αμυντικό προσανατολισμό, δέχθηκε αρκετές φάσεις και επέτρεπε σχετικά εύκολα στον αντίπαλο να πατήσει περιοχή. Επίσης, μετά τη νίκη του Άρη τελείωσαν και οι όποιες ελπίδες είχε για έξοδο στην Ευρώπη, οπότε τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι αδιάφορα.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να αγωνιστεί για ακόμη μία φορά με πολύ αμυντική τακτική, έχοντας ως στόχο να περιορίσει τους κενούς χώρους και να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να απειλήσει εύκολα. Σε όλες τις αναμετρήσεις του στα play-off επέλεξε το συγκεκριμένο πλάνο, το όποιο είχε αποτέλεσμα μόλις σε μία περίπτωση. Οπότε, ειδικά και με την απώλεια των Εσκοβάλ και Κλέιμαν, το έργο του είναι πολύ δύσκολο.

Επίσης, δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Οζέγκοβιτς (Επιθετικός - 28/7) και Μπαριέντος (Μέσος - 25/2).

Ολυμπιακός - Βόλος: Προγνωστικά

Το φαβορί της αναμέτρησης είναι ξεκάθαρα οι γηπεδούχοι, καθώς διαθέτουν συνολικά καλύτερη ομάδα και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για το τρίποντο. Όπως είπαμε και παραπάνω, ο Ολυμπιακός θέλει μια καλή εμφάνιση, ώστε να πάρει βαθμούς και να ανέβει ψυχολογικά. Το τάιμινγκ είναι αρκετά υπέρ του, διότι αντιμετωπίζει την πιο αδύναμη ομάδα των play-off η οποία θα έχει σημαντικές απουσίες. Όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος, βλέπουμε πως ο άσος βρίσκεται αρκετά χαμηλά κι έτσι θα ψάξουμε πιο σύνθετες επιλογές.

Με την απουσία του Οζέγκοβιτς ο Βόλος αναμένεται να περιοριστεί σημαντικά επιθετικά, σε έναν τομέα που ήδη δεν ήταν αποτελεσματικός. Αυτή η εξέλιξη κάνει την επιλογή «1 & no goal & over 1.5», σε απόδοση 2.12, αρκετά αξιόλογη στη Novibet η οποία διαθέτει προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια.

Ολυμπιακός - Βόλος: Προγνωστικά Betmarket

30/04, 20:00 Ολυμπιακός - Βόλος 1 & no goal & over 1.5 @2.12

Διαβάστε επίσης