Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής: Μισή ντουζίνα επιλογών

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής: Μισή ντουζίνα επιλογών
Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023 - 13:12

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά έξι επιλογές έχει ξεχωρίσει στα σημερινά προγνωστικά Λατινικής Αμερικής ο tipster του Betmarket.gr, Κωνσταντίνος Διακαναστάσης, και σε υψηλές αποδόσεις.

Καλησπέρα! Ολοκληρώνεται απόψε η αγωνιστική δράση τόσο στην 5η αγωνιστική των Λιμπερταδόρες/Σουνταμερικάνα όσο και στην εμβόλιμη της Β' Βραζιλίας. Συνολικά έξι επιλογές προκύπτουν και θα προχωρήσω άμεσα στην ανάλυση των αναμετρήσεων, ξεκινώντας από τη χώρα της Σάμπα.

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής στη Β' Βραζιλίας (08/06)

Με ματσάρα πέφτει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, καθώς η Κρισιούμα φιλοξενεί την ανεβασμένη Ζουβεντούδε.

Κρισιούμα - Ζουβεντούδε

Ασταθής η Κρισιούμα το τελευταίο διάστημα, γεγονός που φαίνεται και από τα αποτελέσματα της (2-0-2). Προσωπικά βλέποντας την μόνο στο πιο πρόσφατο ματς με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (3-0) ήταν πειστική, όπου αντιμετώπισε και μία ομάδα που είναι ντεφορμέ. Στα υπόλοιπα 3 παρουσίασε ένα αρκετά μέτριο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και ακόμα και στο 1-0 επί της Σπορτ Ρεσίφε... φλέρταρε πολλές φορές με την ισοφάριση.

Στην αντίπερα όχθη, η Ζουβεντούδε με τον τεχνικό Καρπίνι έχει γυρίσει για τα καλά... τον διακόπτη, μετρώντας 4 διαδοχικά τρίποντα και με την επίθεση της να σκοράρει κατά ριπάς (10 τέρματα στην πρόσφατη τετράδα αναμετρήσεων της). Μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό έχει παίξει και η αγωνιστική άνοδος του Νενέ, με τον 41χρονο μεσοεπιθετικό να περνά δεύτερη εφηβεία, καθώς έχει πετύχει 3 γκολ και 2 ασίστ στα 3 πιο πρόσφατα ματς της ομάδας του.

Στοιχηματικά προκύπτουν 3 επιλογές στο συγκεκριμένο αγώνα. Αρχικά, με βάση τα παραπάνω δε γίνεται να προσπεράσω στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (08/06) το διπλό, το οποίο προσφέρεται σε τιμές τετραπλασιασμού από την Bet365, πόσο μάλλον όταν η Ζουβεντούδε διατηρεί καλή παράδοση απέναντι στη γηπεδούχο, διατηρώντας αήττητο στις 3 τελευταίες επισκέψεις της (2-1-0).

Δεύτερη επιλογή αφορά τα γκολ. Με το ρυθμό που σκοράρει η φιλοξενούμενη και τα αμυντικά κενά που εμφανίζει η Κρισιούμα, εκτιμώ ότι το σύνολο του Καρπίνι θα βρει αρκετές ευκαιρίες να την πληγώσει και το Over 1,5 γκολ της Ζουβεντούδε προσφέρεται σε υψηλά επίπεδα στην Stoiximan (στο 4.05) με super προσφοράς* γνωριμίας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό 100FS.

Η τρίτη επιλογή αφορά ειδικά στοιχήματα και σκόρερ και όπως καταλαβαίνεται από τα γραφόμενα θα πάω με το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι ο Νενέ στο 4,75 από την Bet365. Πέρα από αυτά που ανέφερα παραπάνω, είναι από τους ποδοσφαιριστές που δε διστάζουν να δοκιμάσουν τα πόδια τους από μέση απόσταση, ενώ είναι και από τους βασικούς εκτελεστές των στατικών φάσεων της Ζουβεντούδε. Μάλιστα το Σάββατο πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ απέναντι στην Αβάι και όταν έγινε αναφορά σε αυτό στην συνέντευξη, δήλωσε πως προπονείται πάρα πολύ σε αυτό τον τομέα. Την τρομερή εκτέλεση μπορείτε να τη δείτε στο παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=d5TEP6-k1QE

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής στο Κόπα Λιμπερταδόρες (08/06)

Πάμε και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί όπου έχω κρατήσει μόλις μία επιλογή και αυτή αφορά τα γκολ στο Μετροπολιτάνος - Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν.

Μετροπολιτάνος - Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν

Η Μετροπολιτάνος μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του δεύτερου ομίλου μετρώντας 4 διαδοχικές ήττες, όμως έχει βγάλει... το λάδι στους αντιπάλους της, καθώς αν εξαιρέσουμε το 4-2 απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο στην Κολομβία, τα υπόλοιπα παιχνίδια τα έχασε στο γκολ, ενώ μόλις σε ένα δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η Ιντεπεντιέντε φιγουράρει στη 2η θέση και ουσιαστικά κρατά την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη απόψε θα κάνει μεγάλο βήμα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Διαθέτει εμπειρία γενικότερα σαν σύνολο, ενώ επιθετικά δημιουργεί και σκοράρει με ευκολία, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη. Δεν είναι τυχαίο πως δέχτηκε γκολ και στα 4 παιχνίδια του ομίλου.

Από την στιγμή που θα κυνηγήσει το τρίποντο η Ιντεπεντιέντε, αναμένεται εξαρχής επιθετική και με τις ανασταλτικές αδυναμίες που παρουσιάζει δε θέλει πολύ να γίνει ροντέο το συγκεκριμένο. Στα μάτια μου ξεκινά από το 1-1, οπότε το Goal/Goal του 2,05 από την Stoiximan αυτόματα θα αποτελέσει επιλογή μου στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (08/06).

Προγνωστικά Λατινικής Αμερικής στο Κόπα Σουνταμερικάνα (08/06)

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα δύο αγώνες μπήκαν στο μικροσκόπιο. Ο πρώτος είναι το Σέζαρ Βαγιέχο - Μαγκαγιάνες.

Σέζαρ Βαγιέχο – Μαγκαγιάνες

Η Σέζαρ Βαγιέχο έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από την συνέχεια, αφού σε τέσσερα ματς κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Αυτό που τη χαρακτηρίζει σαν ομάδα πάντως είναι πως παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, για αυτό το λόγο και στη φάση των ομίλων έχει επιβεβαιώσει το Over 2,5 και στις 4 αναμετρήσεις που έδωσε και μάλιστα στις 3 τελευταίες και το Over 3,5.

H Μαγκαγιάνες δύσκολα θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη δυάδα, όμως ακόμα έχει μαθηματικές ελπίδες. Βέβαια ό,τι... χτίζει επιθετικά, το γκρεμίζει αμυντικά, αφού έχει πετύχει 5 τέρματα και έχει δεχτεί 9.

Δεν περιμένω κλειστό παιχνίδι, έτσι και αλλιώς δεν είναι στο DNA τους με αυτά που μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής, οπότε το Over 2,5 στο διπλασιασμό από την Stoiximan αξίζει την προσοχή μας στα σημερινά προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (08/06).

Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε – Ουνιβερσιτάριο

Κλείνω με το Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε - Ουνιβερσιτάριο, εκεί όπου οι Κολομβιανοί δεν κατάφεραν να περάσουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, οπότε έχουν και μια 15νθημερη αγωνιστική απραξία, καθώς τελευταίος αγώνας που έδωσαν ήταν αυτός απέναντι στη Χιμνάσια Λα Πλάτα, όπου και ηττήθηκαν εύκολα με 1-0.

Πέρα από αυτό, το πρόβλημα των γηπεδούχων παρατηρείται στον επιθετικό τομέα, αφού σε επίπεδο Σουνταμερικάνα έχουν καταφέρει να πετύχουν μόλις δύο γκολ σε τέσσερις αγώνες και ουσιαστικά απόψε θέλουν μόνο τη νίκη για να ελπίζουν σε τερματισμό στην πρώτη δυάδα.

Η Ουνιβερσιτάριο είναι από τα καλοδουλεμένα σύνολα του Περού και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως μετρά σερί 3-0-1, με την ήττα να έρχεται από την Γκόιας σε ένα ματς που της ακυρώθηκαν και 2 τέρματα. Προφανώς σήμερα και με το βαθμό της ισοπαλίας θα είναι ικανοποιημένη, αλλά με τα αμυντικά κενά που έχει η Σάντα Φε θα της δοθούν αρκετές ευκαιρίες να κάνει τη ζημιά στην κόντρα-επίθεση.

Το 2DNB προσφέρεται στο υψηλό 3,40 από τη Novibet με super προσφορά* χωρίς κατάθεση για τον τελικό του Champions League, τιμή στην οποία δεν μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια στα προγνωστικά Λατινικής Αμερικής (08/06).

Το παιχνίδι μου

Μονά:

ΒΡ2 - 08/06 - 22:00 - Κρισιούμα - Ζουβεντούδε:

2 σε απόδοση 4,20 από την Bet365 επί 5 μονάδες.

Over 1,5 γκολ Ζουβεντούδε σε απόδοση 4,05 από την Stoiximan επί 5 μονάδες.

Anytime σκόρερ Νενέ σε απόδοση 4,75 από την Bet365 επί 4,22 μονάδες.

Δυάδα στην Stoiximan

ΛΙΜΠ - 09/06 - 01:00 - Μετροπολιτάνος - Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν - Goal/Goal σε απόδοση 2,05

ΣΟΥΝΤ - 09/06 - 05:00 - Σέζαρ Βαγιέχο - Μαγκαγιάνες - Over 2,5 σε απόδοση 2,02

Δυάδα απόδοσης 4,14.

Μονό στη Novibet

ΣΟΥΝΤ - 09/06 - 05:00 - Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε - Ουνιβερσιτάριο - 2DNB σε απόδοση 3,40.

Διαβάστε επίσης