Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκριματικά Euro 2024: Το πρόγραμμα, η Ελλάδα και οι άλλοι

Προκριματικά Euro 2024: Το πρόγραμμα, η Ελλάδα και οι άλλοι
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 12:38

Σε ρυθμούς προκριματικών Euro 2024 μπαίνουμε αυτή την εβδομάδα και το Betmarket.gr παρουσιάζει το πρόγραμμα των αγώνων και τις πιθανότητες να προκριθεί η Ελλάδα στην τελική φάση.

Επιστρέφει η δράση στα προκριματικά του EURO 2024, στα οποία η Ελλάδα δίνει τη μάχη της για την πρόκριση στην τελική φάση. Η Εθνική μας ομάδα θα δώσει δύο αναμετρήσεις σε διάστημα τριών ημερών, καθώς πρώτα θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία και στη συνέχεια θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Γαλλία.

Στις 16 και 17 Ιουνίου θα παρακολουθήσουμε συνολικά 23 αναμετρήσεις για τα προκριματικά, ενώ το διήμερο 19 και 20 του ίδιου μήνα θα υπάρξουν άλλες τόσες.

Οι όμιλοι

Συνολικά υπάρχουν 10 όμιλοι στα προκριματικά του EURO 2024. Επτά από αυτούς απαρτίζονται από πέντε ομάδες, ενώ οι υπόλοιποι τρεις από έξι. Από κάθε όμιλο θα προκριθούν στην τελική φάση οι ομάδες που βρίσκονται στην πρώτες δύο θέσεις, ενώ σε περίπτωση ισοβαθμίας το κριτήριο που θα καθορίζει την τελική κατάταξη θα είναι οι μεταξύ τους αγώνες.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα τα φαβορί βρίσκονται σε θέσεις πρόκρισης, οπότε τουλάχιστον για την ώρα δεν υπάρχουν εκπλήξεις, αν και υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα.

Η Ελλάδα

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 2ο όμιλο και δεν είναι φαβορί για την πρόκριση, διότι ανταγωνίστριες ομάδες είναι η Γαλλία και η Ολλανδία, οπότε για να καταφέρει να βρεθεί στα τελικά θα πρέπει να ξεπεράσει μια από αυτές. Βέβαια, η Εθνική μας ομάδα μπήκε με το δεξί στα προκριματικά και κατάφερε να κερδίσει εύκολα στην πρεμιέρα, με 0-3, το Γιβραλτάρ.

Επόμενος μας αντίπαλος είναι η Ιρλανδία, με την οποία θα αναμετρηθούμε την Παρασκευή (16/06) στις 21:45, στην «OPAP Arena». Σύμφωνα με τις αποδόσεις, η Ελλάδα είναι το φαβορί της αναμέτρησης και ο άσος προσφέρεται σε απόδοση κοντά στο 2.15, ακολουθεί το Χ που βρίσκεται κοντά στο 2.10, ενώ ως αουτσάιντερ είναι το διπλό που ξεπερνά το 3.60.

Στη συνέχεια, η Ελλάδα θα δώσει το πρώτο της μεγάλο ντέρμπι για τα προκριματικά του EURO 2024, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Γαλλία. Η αναμέτρηση θα γίνει «Stade dr france» στις 21:45 της Δευτέρας (19/06) και το μεγάλο φαβορί θα είναι οι Γάλλοι. Εδώ ο άσος προσφέρεται λίγο κάτω από το 1.30, το Χ βρίσκεται στο 6.00, ενώ το διπλό ξεπερνά το 13.00.

2ο όμιλος - Ειδικά στοιχήματα

Όπως είπαμε και παραπάνω, για να βρεθεί η Ελλάδα στην τελική φάση το EURO 2024 μέσω των προκριματικών, θα πρέπει να αφήσει εκτός μία εκ των Γαλλία και Ολλανδία. Το ενδεχόμενο να βρεθεί η Ελλάδα σε μία από τις 2 πρώτες θέσεις του ομίλου της βρίσκεται σε απόδοση 4.80, ενώ το να μην τα καταφέρει προσφέρεται στο πολύ χαμηλό 1.16. Μάλιστα, το να βρεθεί στην πρώτη θέση βρίσκεται σε απόδοση 25.00.

  • Να βρεθεί η Ελλάδα στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου: Ναι - 4.80 / Όχι - 1.16
  • Νικητής ομίλου: Ελλάδα - 25.00

Γαλλία και Ολλανδία είναι τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της πρόκρισης. Η επιλογή να μην τα καταφέρουν οι Γάλλοι προσφέρεται σε απόδοση 20.00, ενώ το να προκριθούν οι Ολλανδοί βρίσκεται μόλις στο 1.20.

  • Να τερματίσει η Γαλλία στις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου: Όχι - 20.00
  • Να τερματίσει η Ολλανδία στις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου: Ναι - 1.20

Βέβαια, όσον αφορά την πρωτιά του ομίλου, η Γαλλία είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο και η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται σε απόδοση 1.20. Ενώ, ακολουθεί η Ολλανδία στο 4.75.

  • Νικητής ομίλου: Γαλλία - 1.20
  • Νικητής ομίλου: Ολλανδία - 4.75

Διαβάστε επίσης