Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 20:00

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Τέταρτο ματς στους Τελικούς της Basket League και μπορεί να είναι και ο τελευταίος, αν νικήσει ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται και πάλι τους «ερυθρόλευκους» και οι δύο ομάδες έχουν ακόμα μια ευκαιρία, για να κάνουν το καλύτερο για τον εαυτό τους. Η σειρά είναι στο 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού και θυμίζουμε ότι ο πρωταθλητής κρίνεται στις τρεις νίκες. Ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, μέσα στην έδρα του και να μείνει μέσα στο παιχνίδι της κατάκτησης του τροπαίου, στέλνοντας τη σειρά σε 5ο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» δεν ήταν καλοί στο Game 3, δεν ήταν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού στο ΣΕΦ, η ήττα ήρθε εύκολα και το τελικό 75-52 είναι χαρακτηριστικό. Πλέον, σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός παίζει για την επιβίωση του. Και θα το κάνει χωρίς τον Πονίτκα, ο οποίος τραυματίστηκε και δεν θα βρίσκεται στις επιλογές του Σερέλη για σήμερα. Οι πράσινοι θα έχουν μόλις τέσσερις ξένους, διαθέσιμους: τον Πάρις Λι, τον Μάριους Γκριγκόνις, τον Ντέρικ Γουίλιαμς και τον Αρτούρας Γκουντάιτις.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να κλείσει εδώ τις φετινές υποχρεώσεις του, αφού είναι μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατά συνέπεια του φετινού νταμπλ. Μετά τις δυσκολίες του Game 2, οι «ερυθρόλευκοι» συνήλθαν και επικράτησαν εύκολα, μέσα στο ΣΕΦ. Έδειξαν ανωτερότητα, έπαιξαν το μπάσκετ τους και έκαναν και το 2-1. Τα πράγματα είναι σχετικά απλά για την ομάδα του Πειραιά. Αν γίνει Game 5, υπάρχει τιμωρία έδρας, οπότε θα γίνει χωρίς κόσμο και αυτό δεν εξυπηρετεί ιδιαίτερα την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός θέλει την τρίτη νίκη, στη σειρά αυτή, ώστε να ολοκληρώσει επιτυχημένα τη σεζόν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Σάσα Βεζένκοβ να προπονείται, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και θα τον έχει κανονικά στη διάθεση του, στο σημερινό ματς. Δεν το ίδιο αισιόδοξα τα νέα για τον Κώστα Παπανικολάου, που τραυματίστηκε, δεν προπονήθηκε και δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Οι υπόλοιποι είναι «ετοιμοπόλεμοι» και θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό του αρχηγού τους.

To Game 4 των τελικών των Playoffs της Α1 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 21:15 της Πέμπτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming| Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης