Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελλάδα - Ιρλανδία: Με combo και ειδικά σε αποδόσεις έως 6.10

Ελλάδα - Ιρλανδία: Με combo και ειδικά σε αποδόσεις έως 6.10
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 - 11:00

Σε ρυθμούς προκριματικών για το Euro 2024 μπαίνουμε από σήμερα και το Betmarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδος με την Ιρλανδία.

Το δεύτερο παιχνίδι της για τα προκριματικά του EURO 2024 δίνει η Ελλάδα απόψε κόντρα στην Ιρλανδία και στο Betmarket.gr έχουμε ετοιμάσει την ανάλυση του αγώνα και έχουμε τα προγνωστικά.

Ημερομηνία και ώρα: Παρασκευή 16/06, 21:45

Κανάλι: ALPHA / Novasports Prime

Έδρα: OPAP Arena

Στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών η Ελλάδα κέρδισε το Γιβραλτάρ, με σκορ 0-3 και είχε ως σκόρερ τους Μασούρα, Σιώπη και Μπακασέτα. Η Ιρλανδία ηττήθηκε στην έδρα της από τη Γαλλία (0-1), σε ένα παιχνίδι που τα xGoals ήταν 0.51 - 0.88.

Ελλάδα - Ιρλανδία: Προγνωστικά

Ανάλυση Ελλάδα

Με το δεξί ξεκίνησε η Ελλάδα στα προκριματικά του EURO 2024, καθώς κέρδισε με 0-3 το Γιβραλτάρ. Βέβαια, ο αντίπαλος ήταν αρκετά χαμηλότερης δυναμικότητας, αν και η ολοκληρωτική νίκη της Εθνικής μας ήταν ένα καλό σημάδι. Τα xGoals ήταν 0.03 - 3.34, δείγμα του πόσο επιβλητική ήταν η εμφάνιση.

Στο σημερινό παιχνίδι θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν αντίπαλο που είναι περισσότερο στα μέτρα της κι έτσι το πλάνο ίσως αλλάξει, με τον Πογιέτ να ρίχνει το βάρος περισσότερο στην άμυνα. Το πιο πιθανό πάντως είναι να διατηρηθεί το 4-3-3 σαν σχηματισμός, ενώ οι επιθέσεις θα γίνονται κυρίως από τα πλάγια. Αυτό που προσπαθεί η Εθνική μας είναι να αναπτύσσεται με ταχύτητα και να κάνει γρήγορες μεταβιβάσεις στο επιθετικό μισό, ώστε να πιάνει απροετοίμαστη την αντίπαλη άμυνα.

Όσον αφορά τις απουσίες, εκτός έμεινε ο Ιωαννίδης, τον οποίο αντικατέστησε ο Δουβίκας.

Ανάλυση Ιρλανδία

Η Ιρλανδία είχε παθητικό ρόλο στα πρώτα 80 λεπτά του αγώνα με τη Γαλλία και έχανε δίκαια με 0-1, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο δημιούργησε σημαντικές φάσεις και θα μπορούσε να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όσον αφορά το παιχνίδι της, έδειξε αδυναμία στις γρήγορες αντεπιθέσεις, ενώ έκανε συχνά λάθη όταν δεχόταν έντονη πίεση από τον αντίπαλο. Επιθετικά απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις, ενώ η σπουδαιότερη ευκαιρία της ήταν με κεφαλιά.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερη απώλεια, ειδικά κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι σχετικά στα μέτρα της. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας κανένα δυνατό παιχνίδι της τελευταίες πενταετίας, καθώς οι μόνες νίκες ήταν κόντρα σε Λουξεμβούργο, Γιβραλτάρ, Αζερμπαϊτζάν και Ανδόρα.

Ο Διαιτητής

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Χάραλντ Λέχνερ. Ο Αυστριακός μετρά φέτος 34 συμμετοχές, στις οποίες έχει δώσει 117 κίτρινες κάρτες και 12 πέναλτι. Όσον αφορά τις αποβολές, τρεις φορές έχει αποβάλει παίκτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και μόλις μία φορά με απευθείας κόκκινη. Με μέσο όρο 3.44 κάρτες ανά παιχνίδι, σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως... καρτάκιας, όμως το γεγονός πως δίνει ένα πέναλτι ανά περίπου τρεις αναμετρήσεις είναι καλό στατιστικό. Επιπλέον, στο μοναδικό φετινό του παιχνίδι ανάμεσα σε Ευρωπαϊκές Εθνικές ομάδες είχε πέναλτι και το να έχει και το σημερινό προσφέρεται σε απόδοση 2.95 στη Novibet με προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια.

Προγνωστικά: Ελλάδα  - Ιρλανδία

Η Ελλάδα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, καθώς παίζει στην έδρα της και συνολικά δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Μάλιστα, στα τελευταία 15 εντός έδρας παιχνίδια της έχει μόλις μία ήττα και στα τελευταία τέσσερα (3-1-0) μετρά τρεις ανέπαφες εστίες. Η Ιρλανδία μπορεί να απείλησε τους Γάλλους με τις στημένες φάσεις, όμως με οργανωμένη ανάπτυξη παιχνιδιού δεν κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να διαβαστεί εύκολα. Όσον αφορά τα προγνωστικά στοιχήματος η επιλογή που ξεχωρίζει είναι το combo 1X & Under 2.5 που προσφέρεται σε απόδοση 1.93 από το Betshop.

Ενδιαφέρον βέβαια υπάρχει και στα ειδικά στοιχήματα, καθώς οι δύο ομάδες έχουν ένα κοινό. Τόσο η Ελλάδα, όσο και η Ιρλανδία απειλούν αρκετά με κεφαλιές. Αμφότερες έχουν ικανούς εκτελεστές στημένων φάσεων, ενώ διαθέτουν και παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα με κεφαλιές. Έτσι, αξία υπάρχει και στην επιλογή «Να μπει το 1ο γκολ με κεφαλιά» που προσφέρεται σε απόδοση 6.10 από τη Stoiximan με Δώρα & Προσφορές* κάθε μέρα στο Summerfest.

Betmarket Επιλογές

16/06, 21:45 1x & under2.5 @1.93

16/06, 21:45 Να μπει το 1ο γκολ με κεφαλιά @ 6.10

Διαβάστε επίσης