Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πενταπλασιάζει το ταλέντο από τη Γαλλία

Πενταπλασιάζει το ταλέντο από τη Γαλλία
Σάββατο, 1 Ιουλίου 2023 - 15:50

Πιάσαμε Ιούλιο, καλό μήνα με άκρως καλοκαιρινό Σαββατιάτικο κουπόνι αλλά και μια νέα είσοδο στο Μεξικό στα προγνωστικά στοιχήματος. Γράφει ο Χρήστος Στεργίου.

Δεν θα το ανοίξω πολύ το πράγμα, θα σταθώ σε πρωταθλήματα που είχαμε συζητήσει ξανά μέσα στη σεζόν, δηλαδή Βραζιλία και MLS.

Ξεκινώντας από τους Αμερικανούς, επηρεασμένοι από τις απουσίες του Gold cup πολλές ομάδες, ενώ υπάρχουν και τραυματισμοί. Όπως για παράδειγμα στο Σεντ Λουίς που έχασε δύο σημαντικές επιθετικές μονάδες, τον Γερμανό Λόβεν (5 γκολ, 6 ασίστ) και τον Βραζιλιάνο Ζοάο Κλάους (5 γκολ, 4 ασίστ). Με οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο θα συζητούσα την κόντρα, όχι όμως και με το απογοητευτικό Κολοράντο του 0-2-6 στα οκτώ τελευταία.

Ετσι στρέφομαι σε ένα ειδικό στοίχημα, σε όσους… περίσσεψαν στη γηπεδούχο ομάδα. Ο ταλαντούχος Τζιοακινί ξεπετάχτηκε ως έφηβος στις ακαδημίες της Καέν και πήρε σύντομα τον δρόμο για τη Λιγκ 1 και τη Μονπελιέ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του το καλοκαίρι του 2022 αποφάσισε να αφήσει την Ευρώπη για το MLS, κάνοντας όμως μια κακή πρώτη επαφή με τη Λιγκα στο Ορλάντο.

Φέτος μεταπήδησε στο Σεντ Λουίς και δείχνει δείγματα του ταλέντου του, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας με 8 γκολ μέχρι τώρα. Θα πάρει ακόμη περισσότερες μπάλες με τις απουσίες στην επίθεση της γηπεδούχου, στο 5.00 να βρει τουλάχιστον δύο τελικές στην εστία ο Τζιοακινί. Ειδικό στοίχημα που μπορεί να βρει κάποιος στη Stoiximan.

Εναλλακτική επιλογή το Over 5,5 κόρνερ της Σεντ Λουίς στο 2.10 της Bet365, που είχε από επτά κερδισμένα στα τρία από τα τέσσερα πρόσφατα εντός έδρας. Το Κολοράντο παραχωρεί τουλάχιστον 5 στα οκτώ τελευταία επίσημα και πάνω από πέντε σε έξι εξ’ αυτών.

Δεύτερη επιλογή στο MLS, Κολόμπους-Νιου Γιορκ Red Bulls Over 2,5 γκολ στο 1.98 της Novibet. Σε τρομερή κατάσταση οι γηπεδούχοι, ίσως η πιο καυτή επίθεση στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Αήττητοι στα πέντε τελευταία, τέσσερις νίκες στο διάστημα αυτό σκοράροντας σε όλες από δύο τέρματα και πάνω. Η Νέα Υόρκη απέκτησε καλή σχέση με τα δίχτυα εσχάτως, έρχεται από τρία σερί Over 2,5 ενώ στο τελευταίο συνέτριψε με 4-0 την Ατλάντα.

Προγνωστικά Στοιχήματος Βραζιλίας

Δυάδα με γκολ θα κάνω στη βραδιά, βάζοντας ως δεύτερη επιλογή το Μπαία-Γκρέμιο από την Α’ Βραζιλίας. Η γηπεδούχος έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν, ενώ κράτησε το μηδέν μόλις μία φορά. Η Γκρέμιο είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στη χώρα αυτή τη στιγμή. Εξι νίκες στα επτά τελευταία, με τρομερή ευκολία στο γκολ. Στα δύο πρόσφατα εντός έδρας σκόραρε οκτώ φορές, ενώ έχει τέσσερα Over 2,5 γκολ στα πέντε τελευταία εκτός.

Κλείνω με ειδικό στοίχημα στη Β’ Βραζιλίας, Σαμπάιο-Κρισιούμα. Η γηπεδούχος εμφανίζει ένα πρόβλημα φυσικής κατάστασης στα μάτια μου. Είχα δει το δεύτερο ημίχρονο του εντός με τη Σεαρα, όπου πιέστηκε πάρα πολύ στο τελευταίο 20λεπτο. Μεσοβδομαδα στη Βιτόρια έκανε μόλις μία τελική σε όλο το β’ ημίχρονο, χάνοντας 2-1, ενώ κέρδισε 0-1 έως την ανάπαυλα. H Κρισιούμα είναι από τις ομάδες που μπορεί να περιμένουν πίσω και να κάνουν τη ζημιά κάποια στιγμή στο παιχνίδι, θα κρατήσω το ενδεχόμενο απλά να σκοράρει στο β’ μέρος η Κρισιούμα σε απόδοση διπλασιασμού στην Bet365.

TΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Μονά

MLS– 2/7 – 03:30 – Σεντ Λουίς-Κολοράντο Τζιοακίνι 2+ σουτ στην εστία (5.00) επί 5 μονάδες στη Stoiximan

Δυάδα

BΡ2– 1/7 – 23:00 – Σαμπάιο-Κρισιούμα οver 0,5 Κρισιούμα Β' Ημίχρονο (2.00)

MLS– 2/7 – 03:30 – Σεντ Λουίς-Κολοράντο Οver 5,5 κόρνερ Σεντ Λουίς (2.10)

Στη δυάδα απόδοσης 4.20 επί 6 μονάδες στη Bet365

Δυάδα

BΡ41– 2/7 – 00:30 – Μπαία-Γκρέμιο οver 2,5 (1.99)

MLS– 2/7 – 02:30 – Κολόμπους-Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς Οver 2,5 (1.98)

Στη δυάδα απόδοσης 3.94 επί 6,4 μονάδες στη Νοvibet

Διαβάστε επίσης