Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Η συγκέντρωση στην άμυνα βγάζει σημείο

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Η συγκέντρωση στην άμυνα βγάζει σημείο
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:40

Ανοίγει η αυλαία των ομίλων του Europa League για τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τη Φράιμπουργκ και στα προγνωστικά του Betmarket υπάρχουν αξιόλογες επιλογές.

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ

Τηλεοπτική μετάδοση: CosmoteSport 5 HD (22:00)

Ανάλυση Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μέτρησε δύο προκρίσεις στα προκριματικά και βρίσκεται πλέον στους ομίλους του Europa League. Γενικά έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν και βρίσκεται στην κορυφή της Stoiximan Superleague, μετά από τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0), ενώ την Κυριακή (17/09) έφυγε αλώβητος από την «OPAP Arena» της ΑΕΚ.

Ο Μαρτίνεθ έδειξε εξ αρχής πως θέλει η ομάδα του να πιέζει σχεδόν ασφυκτικά τον αντίπαλο, ψηλά στον χώρο και να μη του δίνει το δικαίωμα να χτίσει το παιχνίδι του, πράγμα που ακολουθεί πιστά. Όσον αφορά το παιχνίδι του, προσπαθεί δημιουργεί με ταχύτητα τις επιθέσεις του, να κάνει γρήγορες μεταβιβάσεις, κυρίως με σκοπό να βρίσκει ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα.

Ανάλυση Φράιμπουργκ

Η Φράιμπουργκ ξεκίνησε με αρκετά σκαμπανεβάσματα τη σεζόν, καθώς ναι μεν έχει δύο νίκες , αλλά ηττήθηκε με 5-0 από τη Στουτγκάρδη και 2-4 από τη Ντόρτμουντ. Τα δύο αρνητικά αποτελέσματα ήλθαν στα δύο τελευταία παιχνίδια, πράγμα που σημαίνει πως σε αυτά δέχθηκε συνολικά 9 τέρματα, συνεπώς πρέπει να έχει κρούσει ο κώδωνας του κινδύνου. Βέβαια, ακόμα και στα παιχνίδια που κέρδισε, δεν ήταν καλή αμυντικά, καθώς ο αντίπαλος δημιούργησε περισσότερα από 1 xGoal.

Παρά το γεγονός πως παίζει με τριάδα στην άμυνα, δεν είναι καλή αμυντικά και ο αντίπαλος φτάνει εύκολα με προϋποθέσεις στην περιοχή της, ενώ αρνητικό είναι επίσης το γεγονός πως παρασύρεται αρκετά ψηλά. Σχετικά με το επιθετικό κομμάτι, είναι πάρα πολύ απειλητική στο ψηλό παιχνίδι, ενώ συνήθως κινείται από τα πλάγια.

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ: Προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετά καλή εικόνα φέτος, ορθολογικό πλάνο παιχνιδιού, το οποίο ακολουθεί και ανεβασμένη ψυχολογία, όμως δεν έχει δοκιμαστεί σε ματς υψηλής ένταση και το σημερινό αναμένεται να είναι τέτοιο. Από την άλλη, η Φράιμπουργκ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ειδικά αμυντικά κάνει εύκολα λάθη, έχοντας μεγάλα κενά. Οι Γερμανοί σίγουρα έχουν θορυβηθεί από τα αρκετά γκολ που δέχθηκαν και θα είναι προσεκτικοί σήμερα, το ίδιο και ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε τέτοιους ρυθμούς. Πιο πιθανό αποτέλεσμα μοιάζει να είναι η ισοπαλία στα προγνωστικά στοιχήματος, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3.53, στο Pamestoixima με τριπλή προσφορά* εντελώς δωρεάν χωρίς κατάθεση.

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ: Betmarket επιλογές

21/09, 22:00 Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ X @ 3.53

Διαβάστε επίσης