Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαίνει φορτσάτος στους ομίλους και πληρώνει τρελά ο θρύλος!

Μπαίνει φορτσάτος στους ομίλους και πληρώνει τρελά ο θρύλος!
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:52

Ο παθιασμένος Ολυμπιακός θέλει τη νίκη με την Φράιμπουργκ (22:00) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» για να μπει με το δεξί στους ομίλους του Europa League!

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ πέρασε με πολύ καλό βαθμό τη διαδικασία των προκριματικών, κόντρα σε Γκενκ και Τσουκαρίτσκι (τρεις νίκες, μία ισοπαλία) και θέλει να συνεχίσει έτσι κόντρα στην Φράιμπουργκ, την οποία συναντά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον όμιλο της διοργάνωσης.

Πέρυσι οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα κατάφεραν, καθώς ηττήθηκαν 0-3 στο Φάληρο και ήρθαν ισόπαλοι επί γερμανικού εδάφους (1-1) στη συνολικά χειρότερη παρουσία τους σε όμιλο της διοργάνωσης (μόλις δύο βαθμοί), αλλά φέτος όλα είναι διαφορετικά.

Η μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φράιμπουργκ εντελώς δωρεάν*

Οι πολλές καλοκαιρινές αλλαγές έχουν βοηθήσει ώστε να βελτιωθεί η εικόνα και η ομάδα έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα.

Η Φράιμπουργκ προέρχεται από δύο ήττες στο πρωτάθλημα (5-0 από τη Στουτγκάρδη, 2-4 από τη Ντόρτμουντ), με τους Πειραιώτες να την περιμένουν για να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί 11 αγώνων δίχως νίκη κόντρα σε Γερμανούς από το 2011 και το 3-1 επί της Ντόρτμουντ στο Champions League (0-1-10).

Σε συνολικά 8 επίσημους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 6-2-0, με τελευταίο αποτέλεσμα το ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει 4/4, με 14-1 γκολ. Η νίκη επί της γερμανικής ομάδας προσφέρεται στο 2.70.

Στο ντέρμπι με την «Ένωση» χρίστηκε σκόρερ ο Ελ Καμπί, ενώ πολύ θετικό ήταν το ντεμπούτο του Ντάνιελ Ποντένσε στην επιστροφή του στο λιμάνι. Η περίπτωση να πανηγυρίσει ο Πορτογάλος άσος το πρώτο του γκολ στη δεύτερη θητεία του στα «ερυθρόλευκα» είναι στο 5.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης