Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 21/9)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 21/9)
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:25

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (22:00): Ο Ολυμπιακός δείχνει και είναι ανανεωμένος. Καμία σχέση με την περσινή σεζόν. Φυσικά, παίζει μεγάλο ρόλο και η κατάληξη της χρονιάς, αλλά όπως και να ‘χει, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αλλαγμένοι και δείχνουν να βαδίζουν σε καλό δρόμο. Δεν είναι ακόμη στο 100% και είναι λογικό, λόγω και των πολλών και ποιοτικών μεταγραφών που έγιναν προς το φινάλε, όπως ο Ποντένσε, ο Σολμπάκεν, ο Γιόβετιτς. Προέρχεται από το 1-1 με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», σε παιχνίδι που δεν μπήκε καλά αλλά για σημαντικό διάστημα το ισορρόπησε και έδειχνε να πατάει καλύτερα. Δεδομένο είναι ότι θέλει να κάνει μία καλή χρονιά και στην Ευρώπη και να «διαγράψει» την κακή περσινή, όπου δεν έκανε νίκη και στον όμιλο (με Φράιμπουργκ, Ναντ και Καραμπάκ) τερμάτισε τελευταίος με 2 βαθμούς. Επίσης, θέλει να δείξει στη γερμανική ομάδα ότι το περσινό ματς που έκανε περίπατο στο Καραϊσκάκη (σε αντίθεση με το ματς στη Γερμανία όπου είχε πολύ καλή παρουσία) με 3-0, ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Για να φτάσει ως εδώ, πέρασε δύο προκριματικούς γύρους, πρώτα την Γκενκ με νίκη 1-0 στον Πειραιά και 1-1 στο Βέλγιο (με γκολ του Αλεξανδρόπουλου στο φινάλε) και μετά την Τσουκαρίτσκι με δύο νίκες (3-1 εντός, 3-0 εκτός). Είναι σε δύσκολο όμιλο (υπάρχει και η Γουέστ Χαμ με την Μπάτσκα Τόπολα), αλλά το λες και πρόκληση να μπορέσει να κάνει κάτι καλό. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και είναι πιθανό ο Σολμπάκεν να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα».

Stoiximan Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (22:00): Η Φράιμπουργκ είναι και φέτος δυνατή, μόνο που μετράει δύο διαδοχικές και βαριές ήττες. Προ ημερών έχασε 4-2 εντός έδρας από την Ντόρτμουντ, αλλά ενδεχομένως να αδικείται από την έκταση του σκορ. Βρέθηκε να χάνει στο 11’, αλλά το γύρισε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στο 45+2’ με τον Χόλερ και στο 45+6’ με τον Χόφλερ. Δέχτηκε στο 60’ την ισοφάριση, στο 82’ ο Χόφλερ αποβλήθηκε για χτύπημα και στο τέλος ήρθαν τα πάνω κάτω και έχασε με δύο γκολ στο 88’ και στο 93’. Βαρύ και το 5-0 από την Στουτγκάρδη, ως προς την έκταση του σκορ. Θυμίζουμε, στα πρώτα της παιχνίδια στη Γερμανία, αν και δεν είχε ενθουσιάσει, νίκησε 2-1 τη Χόφενχαϊμ στην πρεμιέρα και 1-0 τη Βέρντερ Βρέμης. Για την ιστορία, μετά το Καραϊσκάκη ακολουθεί ντέρμπι στην Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ. Δίνονται εκτός οι Γκούντερ (αριστερό μπακ), Κεϊτέλ (μέσος), Κίερε (μεσοεπιθετικός), Λίνχαρτ (κεντρικός αμυντικός) και Φίλιπ (επιθετικός), τιμωρημένος ο Γκούλντε (κεντρικός αμυντικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ (22:00): Την πρώτη της ήττα στη σεζόν γνώρισε η Γουέστ Χαμ προ ημερών, μιας και έχασε, στο Λονδίνο, 3-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ευτύχησε να προηγηθεί στο 36’ με τον Γουόρντ-Πράουζ, κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τέτοια κατηφόρα που έφερε και την ήττα της. Είχαν προηγηθεί 3 διαδοχικές νίκες, 2-1 τη Λούτον και 3-1 την Μπράιτον (εκτός) και 3-1 την Τσέλσι (εντός), ενώ στην πρεμιέρα είχε μείνει στο 1-1 (εκτός) με την Μπόρνμουθ. Η αγγλική ομάδα και αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο, θυμίζουμε είναι κάτοχος του περσινού Europa Conference League και στοχεύει στην πρωτιά, την ώρα που υπάρχει και η Φράιμπουργκ. Τιμωρημένος ο Άλβαρες (μέσος), δεν παίζει στο Γουέστ Χαμ - Μπάτσκα Τόπολα Στοίχημα. Επιπλέον, ο Μόγιες επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει βασικός ο Φαμπιάνσκι κάτω από την εστία.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ (22:00): Η Μπάτσκα Τόπολα ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής σεζόν, μιας και τερμάτισε στη 2η θέση με 62 βαθμούς, πίσω μόνο (στο -20) από τον αήττητο Ερυθρό Αστέρα. Και φέτος, πάντως, έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και είναι στην πρώτη θέση με 19 βαθμούς (6-1-0) και 18-6 γκολ. Προ ημερών, μάλιστα, έβαλε 6 γκολ στην Ζελέζνιτσαρ, 6-3! Ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε 2-0 στο 10’ και 3-0 στο 37’ και έβαλε άλλα τρία γκολ στο β’ ημίχρονο. Ήταν η 6η διαδοχική νίκη της, μιας και στην πρεμιέρα είχε φέρει 3-3 με την Παρτιζάν. Παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό όμιλο. Μπήκε στους ομίλους του Europa League, μιας και στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League αποκλείστηκε από την Μπράγκα με δύο ήττες, πρώτα έχασε 3-0 στην Πορτογαλία και μετά 4-1 στη Σερβία. Αυτές είναι ως τώρα οι μοναδικές ήττες της στη σεζόν. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.

Διαβάστε επίσης