Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Primera Division: Τα φώτα στη Μαδρίτη

Primera Division: Τα φώτα στη Μαδρίτη
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:17

Η πέμπτη αγωνιστική στην Α' Ισπανίας ολοκληρώνεται με πέντε ματς, από τα οποία ξεχωρίζει το μεγάλο τοπικό ντέρμπι Ατλέτικο – Ρεάλ Μαδρίτης. Ας δούμε τα προγνωστικά της Primera Division για σήμερα (24/09/23).

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΧΕΤΑΦΕ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Η Σοσιεδάδ ήταν εντυπωσιακή με την Ίντερ (1-1) την περασμένη Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι παραπάνω από άδικο το αποτέλεσμα για τους Βάσκους, αλλά κρατάνε ότι τα έβγαλαν πέρα με επιτυχία κόντρα σε μία ομάδα η οποία προερχόταν από το 5-1 στο ντέρμπι με τη Μίλαν και έφτασε μέχρι τον τελικό πέρυσι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Χετάφε ανέπνευσε βαθμολογικά με το 3-2 επί της Οσασούνα. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη δύναμή της στο ψηλό παιχνίδι και σημείωσε και τα τρία γκολ με κεφαλιές! Εννοείται ασφαλώς ότι έριξε για ακόμη ένα ματς αρκετό ξύλο με αποτέλεσμα να δουν κάρτα έξι παίκτες της! Δυστυχώς δεν ήταν μέσα σε αυτούς ο αγαπημένος μας Νταμιάν Σουάρες!

Ο Τάκε Κούμπο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Σοσιεδάδ και δοκιμάζει συχνά το πόδι του. Επίσης, μετράει ήδη τρία γκολ. Το να έχει μία τελική στην εστία ο Κούμπο δίνει 1,50 στη Stoiximan στα ειδικά στοιχήματα.

ΡΕΑΛ ΒΑΓΕΚΑΝΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Η Βαγεκάνο ήταν καθηλωτική στο 2-0 επί της Αλαβές, αλλά βρήκε και τα έκανε, διότι η αντίπαλός της «χάνεται» εκτός έδρας. Το ένα από τα δύο γκολ ήταν με πέναλτι. Το τρίτο για φέτος και είναι η ομάδα που έχει πάρει τα περισσότερα μέχρι τώρα. Εξάλλου, μας δικαίωσε και ο Παλαθόν (1 τελική στην εστία θέλαμε, 3 έκανε)!

Η Βιγιαρεάλ προέβη σε σαρωτικό ροτέισον με τον Παναθηναϊκό στο Γιουρόπα κι αυτό είχε ως συνέπεια να ηττηθεί 2-0. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με τα… ψέματα την Αλμερία στο 90+2’. Κρατάει τη νίκη ασφαλώς, αλλά τίποτα άλλο, καθώς ήταν κάκιστη η εικόνα της. Έχει πολλή δουλειά μπροστά του ο τεχνικός Πατσέτα.

Επιθετικές ομάδες αμφότερες, ενώ μετράνε 4/4 G/G στο «Βαγέκας» σε επίπεδο πρωταθλήματος. Να σκοράρουν απόψε και οι δύο πληρώνει 1,66 στην Betshop στα προγνωστικά για την Primera Division (24/09/23).

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Η Λας Πάλμας οδεύει ολοταχώς προς τη Σεγούντα, γιατί ακόμη κι όταν φτιάχνει ευκαιρίες δεν τις μετουσιώνει σε γκολ όπως φάνηκε στο 0-1 με τη Σεβίλλη. Προβληματίζει έντονα με την εικόνα της και ο χρόνος είναι, κακά τα ψέματα, αμείλικτος. Το παλεύει ο τεχνικός Πιμιέντα, αλλά προς το παρόν λύσεις δε βρίσκει και ο κόσμος αγχώνεται.

Η Γρανάδα έφαγε τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο από τη Χιρόνα (2-4) και προκάλεσε την αποδοκιμασία του κοινού της. Για ακόμη ένα παιχνίδι εμφάνισε τεράστιες αδυναμίες ανασταλτικά. Καλό που σκοράρει, αλλά το θέμα είναι να βάζει περισσότερα απ’ όσα τρώει! Επιπλέον, οφείλει να βελτιώσει την παρουσία της όταν φεύγει από το «Λος Κάρμενες».

Η Γρανάδα έχει 5 τελικές στην εστία μέσο όρο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Το Ov 4,5 τελικές στον στόχο της Γρανάδα είναι στο 2,00 στη Stoiximan.

ΜΠΕΤΙΣ – ΚΑΝΤΙΘ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

* Ανδαλουσιάνικη αναμέτρηση με αντιπαλότητα.

Η Μπέτις υπέκυψε με 1-0 στη Ρέιντζερς στο Γιουρόπα, ενώ αδίκησε τον εαυτό της στο 0-5 με την Μπαρτσελόνα. Δημιούργησε αρκετές φάσεις και απώλεσε ευκαιρίες κόντρα στους Καταλανούς. Το θέμα ήταν η κατάρρευσή της μόλις δέχτηκε το τρίτο στο 62’. Έδειξε να μην πιστεύει στον εαυτό της, αλλά ως έναν βαθμό κρίνεται παραπλανητικό το αποτέλεσμα.

Η Κάντιθ κατέβηκε στο Μπιλμπάο θέλοντας να πάρει το 0-0, κάτι που αποδείχθηκε εν τέλει αδύνατο (0-3). Την… κολακεύει κιόλας το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν… κατηφορικό το «Σαν Μαμές» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και υπήρχαν στιγμές που αδυνατούσε να παρακολουθήσει τον ρυθμό που επέβαλλε η αντίπαλός της!

Καλύτερη ομάδα η Μπέτις, ενώ παίζει «φοβισμένα» η Κάντιθ εκτός έδρας. Στο 1,87 ο «1» στη Novibet στα προγνωστικά για την Primera Division (24/09/23).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

* Τοπικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα.

Η Ατλέτικο δε φτάνει που έγινε ρεζίλι με τη Βαλένθια (0-3) στο πρωτάθλημα, άφησε και δύο βαθμούς στη Λάτσιο (1-1) την περασμένη Τρίτη στο Τσάμπιονς Λιγκ με γκολ που δέχτηκε από τον κίπερ της αντιπάλου της στο 90+4’! Συνεπώς, δύο τα αρνητικά αποτελέσματα για τον Τσόλο Σιμεόνε και να δούμε ποια θα είναι η αντίδρασή του στο αποψινό σούπερ ντέρμπι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε το… αστέρι της για φέτος και ακούει στο όνομα του Μπέλιγχαμ. Αυτός την ξελάσπωσε και με την Ουνιόν Βερολίνου (1-0) στο Τσάμπιονς Λιγκ σημειώνοντας το γκολ στο 90+4’. Ψιλοαναιμική η εμφάνισή της στο πρώτο μέρος, αλλά ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο, στο οποίο θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» από νωρίς το ματς. Εξάλλου, είναι κομβική η επιστροφή του Βινίσιους (εξ. 3/1).

Ο ρέφερι, Ρόχας, έχει 3,62 μέσο όρο κάρτες στην καριέρα του και το line βγήκε στο 5,5. Χρήζει αναφοράς ότι… παλεύει αρκετά για να μη βγάλει κάρτες στα ματς που διαιτητεύει. Εδώ, όμως, ίσως αλλάξει τακτική, διότι δύσκολα δε θα πέσει ξύλο. Εμείς θα το πάρουμε μία κάρτα κάτω (4,5), το οποίο συνέβη στα 5/5 μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα (6, 5, 7, 6, 8).

Το Ov 4,5 κάρτες προσφέρει στο 1,68 η Fonbet χωρίς κατάθεση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κόκκινη δεν μετράει ως δύο κίτρινες!

Προγνωστικά Primera Division – Betmarket επιλογές (24/09/23)

24/09, 19:30 Λας Πάλμας – Γρανάδα Ov 4,5 τελικές στην εστία Γρανάδα @2,00

24/09, 22:00 Ατλέτικο – Ρεάλ Μαδρίτης Ov 4,5 κάρτες @1,68

Διαβάστε επίσης

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 – Πειραιάς: Το απόλυτο φαβορί και οι υπόλοιποι Δήμοι

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 – Πειραιάς: Το απόλυτο φαβορί και οι υπόλοιποι Δήμοι

Σε φουλ προεκλογικούς ρυθμούς έχουμε μπει μιας και απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 και το Betmarket.gr έχει τις αποδόσεις στο ερώτημα ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Πειραιά. Στο μικροσκόπιο και οι όμοροι δήμοι.