Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Combo νίκης με τον Ολυμπιακό που δεν αστειεύεται!

Combo νίκης με τον Ολυμπιακό που δεν αστειεύεται!
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:20

Έτοιμος για ακόμα ένα ξέσπασμα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ υποδέχεται τον Άρη (20:30) και θέλει να συνεχίσει την… πελατειακή σχέση που έχει «χτίσει» κόντρα σε μία ομάδα που έχει να πανηγυρίσει εκτός έδρας από το 2002!

Η άδικη ήττα από την Φράιμπουργκ (3-2) έφερε αναμενόμενη και δυνατή αντίδραση από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι διέλυσαν την Κηφισιά με 4-0. Ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος στην κορυφή της Super League (13β.) και θέλει να διατηρήσει το μομέντουμ, έχοντας σε πρώτο πλάνο παίκτες που ξεκουράστηκαν στο προηγούμενο ματς.

Ο Μαρτίνεθ αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Φορτούνη, Μασούρα, Ιμπόρα, Ροντινέι, ενώ οι επιλογές από τον πάγκο (Σολμπάκεν, Γιόβετιτς, Καρβάλιο, Μπιέλ) δείχνουν πως ο Ολυμπιακός έχει υπεροπλία στην μεσοεπιθετική γραμμή και πως μπορεί να κυριαρχήσει κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Ο Άρης θα παίξει σίγουρα αμυντικά, αλλά δεν μπορεί να κοντράρει την ποιότητα των «ερυθρόλευκων» και το combo της νίκης του Ολυμπιακού με Over 2.5 γκολ βρίσκεται σε απόδοση 2.25.

Οι Πειραιώτες έχουν δείξει εξαιρετικό πρόσωπο και στο αμυντικό τους κομμάτι, αφού στα πρώτα πέντε παιχνίδια τους στη Super League δέχτηκαν μόλις ένα γκολ, στο 1-1 με την ΑΕΚ. Ο Άρης θα περιμένει στην περιοχή του σε όλη την διάρκεια του αγώνα και το ενδεχόμενο για νίκη των γηπεδούχων χωρίς να δεχτούν γκολ από τους φιλοξενούμενους βρίσκεται σε απόδοση 1.87.

Με την επιστροφή του στην ενδεκάδα, ο Γιώργος Μασούρας μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να καταγράψει ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μπορεί να βρει χώρο και χρόνο για δράση και το να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ Γ.Μασούρας συναντάται σε απόδοση 3.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης